florenek 109 Napisano 11 Września 2013 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Jeden z moich bliskich posiada wyżej wymieniony model telefonu i pewien problem z nim. Otóż od dzisiejszego dnia na ekranie pojawia się bez przerwy komunikat o podłączaniu telefonu do komputera (wybór rodzaju połączenia itd.) poprzez złącze USB. Nie byłoby w tym nic dziwnego, po za tym, że dzieje się to gdy telefon od tak sobie leży na stole czy w kieszeni, bądź gdziekolwiek indziej bez podłączonego żadnego kabla. W prawym górnym rogu ekranu, w miejscu gdzie pokazuje się stan naładowania baterii jedna kreseczka bez przerwy skacze (tak jakby telefon się cały czas bez przerwy ładował) WTF? Spotkał się ktoś z podobnym problemem? Telefon prawdopodobnie nie ma już gwarancji. Co mogło zawinić? Złącze USB wygląda normalnie, nie widać żadnego uszkodzenia czy czegoś. Soft? Bateria? WTF? Mam nadzieję, że ktoś odpisze. Cytuj Link to post Share on other sites
mozilla007 12 Napisano 11 Września 2013 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Nie był zamoczony ten telefon ? ja tak miałem jak telefon wpadł mi do śniegu, a ostatnio pora deszczowa to może coś wleciało. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
florenek 109 Napisano 12 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Pytałem użytkownika to odparł stanowczo, że na pewno nie był zamoczony. Jak twój problem został rozwiązany? W jaki sposób pozbyłeś się go? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts