afro-man 0 Napisano 11 Września 2013 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Witam, piszę gdyż mam problem z instalacją jakiegokolwiek programu. Jakiś czas temu chciałem zainstalować nowego antywirusa i pozbyć się starego, problem pojawił się z odinstalowaniem starego antywirusa (musiałem zresetować komputer) oraz z instalacją nowego. Program instalacyjny zawiesza się i nic nie dzieje się przez długi okres czasu (raz czekałem 30 minut i ani nie drgnął) Myślałem ,że problem jest jedynie z w/w programem, lecz inne również zawieszają się i nie chcą odciąć. Czy istnieje możliwość, żeby pozbyć się tego uporczywego problemu bez formatu? Obecnie jestem bez antywirusa i trochę ryzykuję. Cytuj Link to post Share on other sites
Kamillus 63 Napisano 11 Września 2013 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 (edytowane) Co to za program? Jakiego antywirusa instalujesz? Jakiego miałeś? Jaki masz system operacyjny? Najważniejszych informacji zapomniałeś dodać! Edytowane 11 Września 2013 przez Kamillus Cytuj Link to post Share on other sites
afro-man 0 Napisano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2013 A przepraszam bardzo. Próbowałem zainstalować Avirę,Kaspersky,eset i Comodo ale każdy się zacinał na samym początku. Miałem Avasta, ale jakoś się do niego nie przekonałem. Posiadam Windows 7 ultimate. Cytuj Link to post Share on other sites
retigon 27 Napisano 15 Września 2013 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 (edytowane) Przeskanuj komputer programem spyhunter 4, by sprawdzić czy to zacinanie się antywirusów, nie jest spowodowane jakimś robakiem. Z antywirusów polecam AVG. Moim zdaniem jest to lepszy program od comodo, aviry i avasta. Edytowane 15 Września 2013 przez retigon Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts