kamilbauma 2 Napisano 10 Września 2013 Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Sprawa wygląda następująco. Wczoraj zostawiłem kompa włączonego na kilka min. a sam poszedłem coś zjeść. Wracam komputer w stanie uśpienia o_O. Wyłączyłem pc z power słiczem styłu obudowy. Rano się budzę, próbujè odpalić kompa a on nic. Tylko jakoś dziwnie piszczy co 1sec. Nic się nie uruchamia. PC: AMD X6 1045T + Thermaltake Contac 29 Gigabyte HD 7870 2x 500GB HDD 64GB SSD Zalman ZM500-GS Proszę o szybką pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
kamilbauma 2 Napisano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Pomoże ktoś?? Próbowałem z resetem biosu [NIC]. Wysłałem na gwarancję zasilacz, 4 godz. podziałał i padł. Cytuj Link to post Share on other sites
bartek0102 12 Napisano 22 Września 2013 Udostępnij Napisano 22 Września 2013 (edytowane) po pierwsze wymień zasilacz i sprawdz czy zdiała(pożych na chwile od kolegi albo coś) jeśli nie działa możliwe że coś jest z płytą główną Edytowane 22 Września 2013 przez bartek0102 Cytuj Link to post Share on other sites
klopers33 14 Napisano 29 Września 2013 Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Pomoże ktoś?? Próbowałem z resetem biosu [NIC]. Wysłałem na gwarancję zasilacz, 4 godz. podziałał i padł. czy odsylajac zasilacz stwierdzili jakas usterke w nim ? i czy jest to zalman z sygnaturki? sprawdz kondensatory na plycie glownej czy nie sa wybulone Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts