max_694 1 Napisano 8 Września 2013 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Witam, poszukuję "dobrego" jak w tej cenie adaptera sieciowego WiFi do komputera stacjonarnego. W związku z tym, iż nie mam dostępu do routera, aby podłączyć się po kablu jestem zmuszony do kupna czegoś zamiennego. Zastanawiałem się nad czymś od Linksys'a, Netgear'a badź TP-Link'a, z tym że recenzje są już przedawnione i tak naprawdę niczego się nie dowiedziałem na temat poszczególnych modelów, a co najwyżej ich poprzedników. Adapter najlepiej, aby posiadał wszystkiego rodzaju zabezpieczenia (WEP, WPA-2 itd.) oraz obsługiwał standardy prędkości do "wersji n". Komputera używam głównie do grania (odległość od routera ~ 15-20m), wiec przydałoby się coś co nie traciłoby zasięgu, a i prędkość była zadowalająca (+ niski ping). Proszę o jakieś sugestie oraz opinie. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts