chrumcio 1 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Witam! Mam pytanie do kogoś kto ma ww. zasilacz. Jaki znaczek znajduje się na samej górze, po lewej stronie wtyczki do kontaktu patrząc na nią ze strony bolców i dziurki do uziemienia? Pozdrawiam! Link to post Share on other sites
silentpa100r 69 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 TO to quiz jakis? Chodzi o wtyczke do kontaktu? Link to post Share on other sites
chrumcio 1 Napisano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Po porostu muszę skompletować zasilacz i nie wiem, który kabel jest oryginalny Tak, chodzi mi o wtyczkę do kontaktu kabla zasilającego. Link to post Share on other sites
silentpa100r 69 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Ale przeciez moze byc jaki kolwiek, co to z roznica czy oryginalny czy nie jak to ten sam chinise sh*t;] Chyba ze jestes "sprzetowym pedantem" to tylko wtedy ma to jakies znaczenie Link to post Share on other sites
stelek 2845 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Po porostu muszę skompletować zasilacz i nie wiem, który kabel jest oryginalny Link to post Share on other sites
mw1975 230 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Chłopie! Wtyczki do zasilacza nie można włożyć w drugą stronę i cześć. Wtyczki są niesymetryczne i inne na obu końcach. Do tego, PC to nie wzmacniacz audio . Tu kablem nie poprawi się jakości obrazu, ani dźwięku. Możesz wsadzić nawet kabelek made In China. Powinien być w pudełku zasilacza. Taki bardzo czarny i trochę długi . 1 Link to post Share on other sites
chrumcio 1 Napisano 8 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Dziękuję wszystkim za pomoc, ale już sobie poradziłem Jakby kogoś to interesowało to ten znaczek to FI w kółeczku. Link to post Share on other sites
Recommended Posts