AMD Overclocker 16 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jak w temacie zdecydowałem się właśnie na tą oto płyte jak ona sie sprawuje Cytuj Link to post Share on other sites
lok1995 48 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 .... bardzo dobrze.. Dobra do overclokingu Ma dobra napięcia solidne wykonania no i przyjemna cena.. Co jeszcze mogę powiedzieć ? Cytuj Link to post Share on other sites
AMD Overclocker 16 Napisano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Ta płyta zasilanie proca ma 4+4 pin ? to musze zasilacz na gware oddać bo mi 1 złącze 4 pin nie działa Cytuj Link to post Share on other sites
blacklizard 188 Napisano 7 Września 2013 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Jeśli planujesz wziąć tą płytę pod IB to napisz, żeby ci wgrali najnowszy BIOS do płyty, ponieważ później będą problemy. Cytuj Link to post Share on other sites
AMD Overclocker 16 Napisano 9 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Okej napisze Do sklepu czy ASRocka Czy ta płyta jest dobra do OC ??? Halo odpowie ktoś Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts