mttjrWKS 6 Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 napisałem minirecenzje i liczę że zostania ona zaakceptowana przez adminów ale minęło już trochę czasu i nadal jest niezatwierdzona może ktoś się nią zainteresuje? A jeśli jest do bani to mógłby ktoś odpisać... Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Ile czasu minęło? Sam ocenić musisz czy jest do bani czy nie Cytuj Link to post Share on other sites
mttjrWKS 6 Napisano 28 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Od wczoraj rano , wieczorem zrobiłem edita. To moja pierwsza minirecenzja... Cytuj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 jeśli w ciągu kilku dni nie zostanie dodana to zgłoś się do Wojtka Kiełta, a póki co cierpliwie czekaj Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 na dodanie pierwszej swojej m-rki czekalem tydzien, na ostatnią jakies 10 minut bo akurat byl Wojtek i do niego napisałem Paemitaj ze byl weekend, a wiec redakcja nie pracowała raczej W środe napisz do Wojtka Kiełta jak nie zatwierdzą jej. Cytuj Link to post Share on other sites
mttjrWKS 6 Napisano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Kolega ADR15 pisał w tym samym czasie i szybko mu zatwierdzili ale ja poczekam do środy i zobaczymy. Cytuj Link to post Share on other sites
Paweł Maziarz 132 Napisano 30 Marca 2010 Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 To samo u mnie - Wojtek odpisał że opublikuje, a już 2 dni stoi... Wakacje macie? Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 30 Marca 2010 Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Dużo recenzji jest publikowanych przecież ostatnio a widocznie redakcja ma dużo pracy. Gdyby publikowali wsio jak leci to następnego dnia recenzje by znikały z głównej i nikt by ich nie czytał. Cytuj Link to post Share on other sites
benchmarkpl 17 Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 napisałem minirecenzje i liczę że zostania ona zaakceptowana przez adminów ale minęło już trochę czasu i nadal jest niezatwierdzona może ktoś się nią zainteresuje? A jeśli jest do bani to mógłby ktoś odpisać... Rozumiem że chodzi Tobie o ten tekst: Akasa AK-966BL Wydajne i ciche, chłodzenie procesora pod LGA 775. Sądziłem że zamierzasz go jeszcze dopracować i przez pomyłkę wybrałeś "publikuj". Tekst zatwierdzony. Niech chłopaki ocenią jak Ci to wyszło http://www.benchmark.pl/mini-recenzje/A ... -2787.html Cytuj Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Jest to bardzo mini... mini-recenzja. Sądziłem że zamierzasz tam jeszcze coś dodać. . Przepraszam, ale nie mogłem się opanować. Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 UP Widać że masz 15lat. Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 @Junior Przyznam bez bicia, że mnie też to rozbawiło A recka uboga Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Mnie rowniez Troche mimo wszystko glupio taki tekst uslyszec wstawiając mini recke Cytuj Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Junior, wyszło na to, że to Ty nie masz poczucia humoru Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Ja nie mam?? każdy od czegoś zaczynał a chłopakowi trzeba podpowiedzieć a nie wyśmiewać go po całej linii. Dorośniesz zrozumiesz... Cytuj Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Sorry, ale ja go nie wyśmiewam. Rozumiem jak to jest, bo sam pisałem pierwszą reckę i bardzo się przejmowałem tym, jak wypadnie itd. Rozbawiła mnie wypowiedź pana Wojtka, a nie recenzja. Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Spoko, spoko nie mam żadnych pretensji Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Nie kłóćcie się Panowie już no Przecież Junior nic Wojtek_K złego nie powiedział Cytuj Link to post Share on other sites
Dante 1 Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Ja to moge raczej się zastanawiać dlaczego ty edytowałeś swoich kamratów i już masz reckę. A ja swojego szwabika w tym samym czasie edytowałem i jeszcze czekam. A paradoksem jest iż ukazała się już inna moja m-r. Cytuj Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Bo ja swoją edytowałem ok. 2 minut i też to zaznaczyłem, jak pisałem do redakcji. Cytuj Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Dante, napisz do Wojtka to sie On tym zajmie Cytuj Link to post Share on other sites
Dante 1 Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 napisałem na PW i wiadomość doszła Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts