alfrid1100 0 Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Witam, zamierzam kupić PS3 od jakiegoś Pana który nabył tę konsolę w Niemczech na jakiś abonament czy coś takiego. Są 24 miesiące gwarancji producenta. I tu się pojawia moje pytanie. Gdy konsola padnie, wystarczy zanieść ją do najbliższego Sony, czy będe musiał ją wysyłać do Niemiec. Proszę o szybką odpowiedź i pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
alladen 19 Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Z tego co pamiętam jest tylko 1 rok gwrancji + ewentualnie przedłużenie gwrancji. Jeżeli kupisz konsole w niemczech to raczej będziesz musiał ją wysłać do niemiec (nie pamiętam za bardzo jak to było z tymi zagranicznymi gwarancjami). Ewentualnie napisz lub zadzwoń do sony (najlepiej na forum napisac temat) oni ci powiedza co i jak (tylko musisz trafić na ogarniętą osobę bo jak spotkałem jednego debila na infolinii to po 15 minutach przyznał mi racje). Cytuj Link to post Share on other sites
alfrid1100 0 Napisano 5 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2013 To jeśli możesz daj linka. Cytuj Link to post Share on other sites
Battlefist 148 Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Majac dokument zakupu mozesz zglaszac spokojnie do Sony w Polsce.Jak znam zycie, to i tak do Berlina wysla spowrotem. Cytuj Link to post Share on other sites
alfrid1100 0 Napisano 5 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2013 No o to mi chodzi, mając paragon mogę zanieść do najbliższego punktu sony. Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 gwarancja działa w całej uni Cytuj Link to post Share on other sites
alfrid1100 0 Napisano 5 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Można zamnkąć gwarancja działa w Unii ale tylko 12- miesięczna, jeśli jest dodatkowa, to trzeba wysłać do kraju w którym została kupiona. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts