Mackoo 0 Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Witam, przesiadam się z ASRocka Z77 Extreme 4 na MSI Z77A G45 albo MSI Z77A GD55. Mam dwa pytania: -Lepiej G45 czy dopłacić te 50zł do GD55 -Czy po zmianie płyty głównej komputer ruszy normalnie, czy będzie świrował i trzeba będzie formata robić? Cytuj Link to post Share on other sites
IronFe 221 Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Chipset jest ten sam ale mogą być użyte inne kodeki dźwięku, w każdym bądź razie windows powinien odpalić i pobrać nowe sterowniki Cytuj Link to post Share on other sites
tobiasson92 5 Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Witam, przesiadam się z ASRocka Z77 Extreme 4 na MSI Z77A G45 albo MSI Z77A GD55. Mam dwa pytania: -Lepiej G45 czy dopłacić te 50zł do GD55 -Czy po zmianie płyty głównej komputer ruszy normalnie, czy będzie świrował i trzeba będzie formata robić? Ja się z Msi na As Rocka przesiadłem Format będzie trzeba robić Jeśli uparłeś się na msi to lepiej gd 65 Cytuj Link to post Share on other sites
Mackoo 0 Napisano 5 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Brak środków;p Będę modował kompa i musze mieć wszystko pod kolor: Cytuj Link to post Share on other sites
tobiasson92 5 Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Brak środków;p Będę modował kompa i musze mieć wszystko pod kolor: Jak tak to gd 55 Cytuj Link to post Share on other sites
Mackoo 0 Napisano 5 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Co możecie powiedzieć o GD55? Jakieś wady, zalety? awaryjna? Cytuj Link to post Share on other sites
tobiasson92 5 Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Nie miałem tej płyty, ludzie polecają, czytałem opinie na morelach tych, którzy kupili. Oprócz ceny to ja nic szczególnego w msi nie widze Płyta nie ma wyświetlacza kodów POST co jak dla mnie wielki minus Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts