Skocz do zawartości

Sony Xperia E -nierównomierne podświetlenie

Idź do rozwiązania Problem ogarnięty przez Gość usunięty,

Recommended Posts

Witam, tak jak w temacie, mam 2 jaśniejsze plamy na ekranie fona, szczególnie widoczne na białym kolorze, czy to kwalifikuje się do gwarancji, czy  to kolejna (po słabym wyjściu audio) bardzo wkurzająca wada zdziadziałego taniego sonyshitu?

Gość usunięty

na białym tle plamy są JAŚNIEJSZE (2 plamy)

Może być problem z odpowiednim dostarczeniem prądu do martycy i po prostu dlatego nie jest podświetlona równomiernie. Może być też tak, że po prostu uległa uszkodzeniu. Jesli nie minęło 6 miesiecy od zakupu matrycę wymienią Ci, w oparciu o ustawę, z pocałowaniem ręki. Jesli minął ten czas - reklamuj raczej z mocy gwarancji. Bo bez serwisu się nie obejdzie moim zdaniem.

• Popieram 1

Może być problem z odpowiednim dostarczeniem prądu do martycy i po prostu dlatego nie jest podświetlona równomiernie. Może być też tak, że po prostu uległa uszkodzeniu. Jesli nie minęło 6 miesiecy od zakupu matrycę wymienią Ci, w oparciu o ustawę, z pocałowaniem ręki. Jesli minął ten czas - reklamuj raczej z mocy gwarancji. Bo bez serwisu się nie obejdzie moim zdaniem.

Ustawę, chodzi Ci o rękojmię ? Mi ekran w lapku rozlał się sam nie wiem czemu, w sumie leżał na słońcu na biurku i nie wymienili w serwisie.

http://imageshack.us/content_round.php?page=done&id=4tHcm56nlaOxmqiS49ib3KfO5co to fotka o którą prosiliście, sorry za jakość ale dobrze widać o co kaman... :) na kolorach praktycznie tego nie zauważam, więc fotki nie dałem bo nie ma sensu:) tylko na białym wkurza, są to jak widać JASNE plamy

Edytowane przez dawidkam
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...