speedster2000 0 Napisano 6 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2013 P8z77 v pro ma pci. ale za drogi. Mi tam też zalezy na tych portach usb 3,0 na ex 4 i optycznie też ladniejsza ;P jak juz sa bardzo porownywalne bo tez to juz wyczytalem to można sobie powybrzydzac. Mowisz andrev ze bezawaryjne i dobre te asrocki? Cytuj Link to post Share on other sites
Rokhtar 150 Napisano 6 Września 2013 Udostępnij Napisano 6 Września 2013 (edytowane) czy bez awaryjne to nie wiem, ale firma bardzo poprawiła sie w stosunku do lat poprzednich, jak trafisz na uszkodzoną sztukę to będzie pech i tyle, ale przeciez można dac na gwarancje. ostatnio złożyłem kuzynowi też an asrocku ale pod amd i nie ma z nim żadnych problemów. mój błąd z tym asusem że nie doczytałem o tym pci, ale on przekracza twój budżeyt, a aż tak wielkiej różnicy nie robi między ex4 a nim. asus ma lepszą sekcje zasilania (12) a ex4(8), ale różnica cenowa jest znaczna i osobiście uważam że malo warta, no chyba że chcesz bić rekordy to cena nie może być twoim ograniczeniem. Edytowane 6 Września 2013 przez andrev96 Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie speedster2000 0 Napisano 6 Września 2013 Autor Rozwiązanie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 no wlasnie wielkiej niema a cena wielka. chce Dark za 650 roczna uzywke sprzedac ale wole nowe komponenty. pozatym może bede robic moda to mi pod kolor czarna pasuje i do niej mam juz czesci dobrane Asrock Z77 Extreme 4 zamowiony. Temat do zamknięcia Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts