Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam ;) Szukam jakiegoś smartfona z:

-dużym ekranem (najlepiej amoled albo IPS)

-Dobrym aparatem

-androidem (łindołs fony mnie nie interesują :D)

-jakimś przyzwoitym prockiem.

No i dodam ze używanych nie kupie raczej.

cena to około 900 zł. (więcej niż 1k wolałbym nie wydawać) Chciałbym już zamówić dzisiaj także mówcie co by było dla mnie dobre ;)

Z góry dziękuje.

Pozdrawiam

no w sumie tak, ale wolałbym nowy, ze sklepu :) zawsze większa pewność

Jak dla mnie nie wiele większa pewność, ale większa cena i co za tym idzie gorszy telefon :P a od siebie polece http://allegro.pl/sony-xperia-t-lt30p-bez-simlocka-gwarancja-i3512424936.html poszukaj a napewno znajdziesz do 900 ;)

Wybierając miedzy sgs2 a xperia t ja wzial bym xperie ale jak wezmiesz sgsa tez bedziesz zadowolony bo to bardzo dobry telefon no i pewnie jak sie przyzwyczaisz to nie będziesz miał czego żałować poza parametrami no ale jak sie uprzesz na sgsa to on i tak plynnie chodzi takze nie bedziesz nawet myslal o parametrach pewnie. Tu masz porównanie http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/6534/4906/0/0/

Edytowane przez jjack
  • Popieram 1

Jak dla mnie nie wiele większa pewność, ale większa cena i co za tym idzie gorszy telefon a od siebie polece 

Autor chce ze sklepu,a przynajmniej w PL, a ty proponujesz z zagranicy... :sciana: WTF????

Przesyłka z zagranicy.
Standardowy czas dostawy 14-30 dni roboczych.
Nie ma możliwości wysyłki za pobraniem.

:>  :>  :> 

• Popieram 2

S2 nowego kupisz tylko sprowadzanego z Chin, ja osobiście bym nie bawił się w takie interesy bo nie wiadomo co się kupuje, ostatnio ktoś na forum kupił "nowego" HTC Sensation XE a okazało się że był refabrykowany a ekran to jakiś chiński zamiennik.

Ze sklepu ciężko bedzie znaleźć coś ciekawego do 900zł, co najwyżej Lumie 620, LG L9 lub Xperia L

• Popieram 1