kamilos99 0 Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 (edytowane) Witam kupuje komputer i mam dylemat jaki wybrać monitor . Zastanawiam się nad BenQ GW2460HM oraz Dell U2312HM . Mój budżet to 750 zł , wiec mam pytanie czy mogę wybrać coś lepszego w tej cenie jeśli tak to prosze argumenty Edytowane 1 Września 2013 przez kamilos99 Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 mam pytanie czy mogę wybrać coś lepszego w tej cenie nie za bardzo Cytuj Link to post Share on other sites
kamilos99 0 Napisano 1 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Czyli lepiej do gier 80 % , internet 15 % , filmy 5 % brać BenQ czy Dell Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 to już sobie sam zdecyduj, oba się nadają, oba mają wady i zalety najlepiej obejrzyj na żywo, jeden obok drugiego Cytuj Link to post Share on other sites
gregotsw 791 Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Przy takim zastosowaniu chyba lepiej Dell'a, jednak poczytaj trochę o wadach IPS aby nie było potem lamentu na forum. Cytuj Link to post Share on other sites
boguslawski19 38 Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 (edytowane) Umówmy się ,że wady związane z matrycą IPS będą przeszkadzać jedynie najbardziej wymagającym użytkownikom . Takie osoby pracują jednak na monitorach za kilka tysięcy . Przeciętnemu użytkownikowi nie będą one przeszkadzać a jestem wręcz pewien ,że nie zauważyłby tych wad gdyby nie opinie na forach. Sam jestem bardzo zadowolony ze swojego Della s2340l mimo,że to również dość tani monitor. Chociaż już po tyg przyznam ,że coś jeszcze większego by się przydało:) Edytowane 1 Września 2013 przez boguslawski19 Cytuj Link to post Share on other sites
Hiro85 22 Napisano 5 Września 2013 Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Jeżeli w dużej mierze ma on służyć do gier polecam wziąć monitor z matrycą IPS. Z dostępnych na rynku polecam np. LG http://www.skapiec.pl/site/cat/12/comp/6758666_techniczne . Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts