korni39 8 Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 (edytowane) Witam. Nie jestem pewien czy w dobrym dziale umieściłem posta.. Ale do rzeczy . Jakiś czas temu tata założył konto w PayPalu aby kupić aktualizacje systemu do Win8 za 69 zł. Konto było nieużytkowane od tego czasu, a wczoraj tata dostał email iż ktoś przesłał mu pieniądze i to nie mało. Mineło trochę czasu i informacja o kolejnej wpłacie. Zastanawiające są nazwy osób od których jest przelew. Screen poniżej. Nie jest to żadna strona phishingowa tylko główna strona paypala. Mieliście kiedyś podobną sytuację? Co mam zrobić z tym ?http://imageshack.us/a/img443/4159/2c5o.jpg Edytowane 1 Września 2013 przez korni39 Cytuj Link to post Share on other sites
prezesQBA 7 Napisano 1 Września 2013 Udostępnij Napisano 1 Września 2013 (edytowane) Jeśli nie za akceptował twój tata wpłaty to po iluś tam dniach ta kwota wraca do nadawcy. Wejdź w szczegóły płatności może się czegoś dowiesz. Edytowane 1 Września 2013 przez prezesQBA Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts