Skocz do zawartości

[TEMAT OGÓLNY] XBOX ONE

Recommended Posts

-Machanie przed TV, przemilczę

-instant browser? Alt+tab mam to samo

-gadanie do TV, to samo co z machaniem

-kinect w zestawie? po co mi płacić za coś czego nie lubię?

-premium TV, brawo! za mało kasy im płacimy? 

-Fify i maideny, dla hamerykańców

-CoD porównanie silnika Q3 z next genem, kto wpadł na taki pomysł ?

-unia EA z M$, to się nachapią 

+FM5, to mi akurat pasuje

+Halo las, to też

+globalna premiera tego roku 

Edytowane przez MiK86
  • Popieram 1

Pokazali konsole. To sie liczy ;)

Nowy cod nawet ladny

I fifa only xbox...

Wulfen gdzie ty masz specyfikacje jak ps3 ? Jak dla mnie powinienes dostac przymusowe wakacje za wypisywanie sapmu i bredni chlopie...to juz nie jest smieszne...wrecz zalosne...

• Popieram 1

Fanbojki PS mają problem, bo Microsoft jak zwykle okazał się szybszy... i pokazał gotowy sprzęt, a nie mydlił oczy. Niestety u niektórych nazwa "Xbox" wywołuje jakieś problemy natury psychicznej i musi pojawić się hejt. Bo kto najchętniej wypowiada się w temacie o Xboxie? Ano fanboje Sony... bo Sony im nic godnego nie potrafiło pokazać, więc piszą tam gdzie ruch. 

• Popieram 1

Wulfen gdzie ty masz specyfikacje jak ps3 ? Jak dla mnie powinienes dostac przymusowe wakacje za wypisywanie sapmu i bredni chlopie...to juz nie jest smieszne...wrecz zalosne...

o jakiej specyfikacji ps3 mowisz? gdzie cos mowilem o specyfikacji ps3? nie wiem czy to jakas choroba czy trollujesz.

Mówili coś o płaceniu za Xbox Live?

Kurde strasznie mało pokazali. To się dopiero zaczynało, chciałbym jakiś gameplay chociaż zobaczyć 5 minutowy, albo coś... Plus jedynie za to, że cały sprzęt ujawnili (konsola, pad, kinect).

Mówili coś o płaceniu za Xbox Live?

Kurde strasznie mało pokazali. To się dopiero zaczynało, chciałbym jakiś gameplay chociaż zobaczyć 5 minutowy, albo coś... Plus jedynie za to, że cały sprzęt ujawnili (konsola, pad, kinect).

To nie jest generacja, która zerwie czapki z głów oprawą A/V. Przy premierze PS3 i 360 bardzo podkreślano ich wyższość technologiczną nad wszystkim innym, tutaj wyraźnie skupiają się na usługach, czy "ficzerach" dodatkowych. To jest takie bardziej Entertainment All-in-one Center niż sprzęt, gdzie mają robić lans na jakość grafiki. 

To nie jest generacja, która zerwie czapki z głów oprawą A/V. Przy premierze PS3 i 360 bardzo podkreślano ich wyższość technologiczną nad wszystkim innym, tutaj wyraźnie skupiają się na usługach, czy "ficzerach" dodatkowych. To jest takie bardziej Entertainment All-in-one Center niż sprzęt, gdzie mają robić lans na jakość grafiki. 

Wiem, wiem. Osobiście mnie wystarczy, żeby nie odstawały jakoś mocno od PCtowej grafiki, ale ja nie o tym. Po prostu chciałbym zobaczyć jakąś grę uruchomioną na tym, nawet jakiś Hexic HD czy coś... :D

tj. wnętrze konsoli chciałbym zobaczyć.

Edytowane przez Ladros
  • Popieram 1
Gość effendi360

Szczerze powiem, że mi do szczęścia obecny poziom graficzny - na takich standardach jak merto czy c3 zupełnie by wystarczył. Do tego 1080p i stałe 60 - jestem w niebo wzięty. Tylko skupić się na robieniu ciekawych gier.

Gears of War ostatnie ktoś przeszedł? Ja nie...