Cepheus119 553 Napisano 6 Września 2018 Udostępnij Napisano 6 Września 2018 No do PUBGa to by mogli dać obsługę klawiatury i mychy ... wiadomo, nie każdy ma warunki, żeby tak grać ale no myślę, że kupa ludzi ma konsolę na biurku. A serwery wystarczy rozdzielić dla myszkowiczów. Inna sprawa, że na padzie jeszcze 30 fps ujdzie ... ale przy graniu na myszce to te 30 fps mogłoby być bardzo denerwujące. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 27 Września 2018 Udostępnij Napisano 27 Września 2018 Xbox One z obsługą myszki i klawiatury lada moment https://antyweb.pl/xbox-one-z-obsluga-myszki-i-klawiatury-lada-moment-razer-zapowiada-dedykowane-akcesoria/ Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 27 Września 2018 Udostępnij Napisano 27 Września 2018 Ale należy zauważyć, że dają jednak kontrolę deweloperom - jeśli któryś chce dodać k+m, to może to zrobić. To nie będzie tak, że nagle każda gra będzie miała obsługę myszki i klawiatury. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 27 Września 2018 Udostępnij Napisano 27 Września 2018 Akurat o tym, to było wiadomo, jak tylko pojawiły się pierwsze przecieki. Podejrzewam, że w multi będzie dużo obostrzeń, ale w singlach powinni dodawać niemalże do wszystkiego. Mam jedynie nadzieję, że nie ograniczą się do dedykowanych sprzętów, bo zapewne będą bardzo drogie. IMO powinni dać możliwość podpięcia wszystkiego, tak jak do PC a graty Razera powinny być tylko opcją. Niby piszą, że tak będzie, ale... Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 27 Września 2018 Udostępnij Napisano 27 Września 2018 I tak ludzie w multi latają z adapterami i grają na myszach. Będzie ból tyłków purystów jak dadzą gdzieś oficjalnie do multi bez żadnych podziałów mimo, iż grają z takimi ludźmi codziennie. Ubiją tym ruchem natomiast ten rynek adapterowy. Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 27 Września 2018 Udostępnij Napisano 27 Września 2018 Razer ma być obecny na konferencji MS, pewnie będę dedykowany sprzęt do X-a. Jeśli będę to normą (M+K vs PAD) to sprzedaję konsolę Cytuj Link to post Share on other sites
tomo27 3209 Napisano 27 Września 2018 Udostępnij Napisano 27 Września 2018 A ja z chęcią podepnę m+k, są gry, które chętnie w singlu porobię, bo w fpsy to nie umiem grać na padzie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Cepheus119 553 Napisano 8 Października 2018 Udostępnij Napisano 8 Października 2018 Najfajniejsza, w miarę nowa strzelanka multi na XO obecnie to ...? Szukam czegoś nie wymagającego zagłębiania się w fabułę a oferującego przyjemne potyczki on-line. Overwatcha już ograłem na PS4 i na PC i na pewno nie zamierzam wracać, chociaż bawiłem się bardzo dobrze. Co do BF trochę obawiam się roztroju nerwowego spowodowanego przez snajperów, w CoDy nie grałem od czasu Black Opsa chyba 3, który mi nie podszedł (dziwaczne futurystyczne klimaty). Ale nie jestem jakiś uprzedzony co do żadnej marki chyba, jak macie coś sprawdzonego, przy czym się dobrze bawiliście ostatnio to rzucajcie. Dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 8 Października 2018 Udostępnij Napisano 8 Października 2018 Panowie, mam zapytania z allegro co chwile. Ile jest wart Xbox One X i Pad Elite wszystko roczne w bardzo dobrym stanie. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 8 Października 2018 Udostępnij Napisano 8 Października 2018 Nowa konsola prosto ze sklepu MS ~ 1770, do tego 3 gry - https://www.pepper.pl/promocje/xbox-one-x-1tb-forza-motorsport-7-forza-horizon-4-fifa-19-za-1769z-microsoft-ch-106759 Za roczną używkę (bez pada*) nie dałbym więcej jak 1300zł Pad Elite, używka ~ 300zł Za całość przy dobrych wiatrach 1600 - 1700 Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 8 Października 2018 Udostępnij Napisano 8 Października 2018 Na allegro XOX to 1600+ bez gier oraz pad elite to okolice 300 zł. Cen nie określałbym na podstawie cebul ze szwajcarskiego MS Store, bo to chwilowe promki. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 9 Października 2018 Udostępnij Napisano 9 Października 2018 Kupowanie używki o 170zł taniej od nówki z przyzwoitymi grami w komplecie jest bez sensu. Dla mnie używka jest jest warta tyle ile napisałem. Piszesz, że cebula. Owszem, ale po co przepłacać? Nie było zbyt wielu promocji na XOX od dnia premiery, ale widzę, że pojawiają się one coraz częściej. Na black friday te konsole będą latać jeszcze taniej a i przed świętami będzie dużo promocji. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 9 Października 2018 Udostępnij Napisano 9 Października 2018 Wszystko się zgadza, ale mimo to w chwili aktualnej jeśli chodzi o same allegro to ceny są takie jak napisałem. Jeśli ktoś robi zakupy tam, to kupuje po tamtej cenie, jak ktoś szuka taniej to ląduje na pepperze itd. Cytuj Link to post Share on other sites
rrwwjunior 70 Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Panowie i jak tam macie forza horizon 4 jak się sprawuje ? myślę czy dokupić do ps4 pro i pcta, xboxa one X bo jak widziałem forze tam to miodzio jak w porównaniu do 3 ? Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Rozwinięcie trójki, jedyne co denerwuje to przedmioty kosmetyczne w spinach, zmniejsza to szansę na kasę lub auta. A tak to miód. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 jak się sprawuje Zdaje się, że Forza jest dostępna w Game Pass również na PC, kup passa za grosze i sprawdź na PC (chociażby nawet w 1080p). Na XOX w 4K wygląda świetnie, dużo ładniejsza od trójki. Cytuj Link to post Share on other sites
rrwwjunior 70 Napisano 23 Października 2018 Udostępnij Napisano 23 Października 2018 ok dzięki , faktycznie w game pass od 1 października jest Cytuj Link to post Share on other sites
rrwwjunior 70 Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Jednak zamówiłem xboxa one x z forza horizon 4 i motorsport 7 ( cyfrowe) i read dead redemption 2 ( pudełkowe) za 429 euro u mnie w media teraz pytanie jak to jest na xboxie też zależy od wersji cusa pudełkowej czy będzie język polski, czy dostosowuje się do regionu konsoli jaki ma język taki da? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 3 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Motorsport 7 kupowałem cyfrę z UK i był PL. Podejrzewam, że w RDR 2 też powinien być (napisy). Cytuj Link to post Share on other sites
Kokoszka145 2 Napisano 4 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 (edytowane) Cebula to moim zdaniem osoby które kupują grę nawet nie myśląc czy gra mu się spodoba.Cebula ma różne oblicza np ale też nie znam osoby która by nie lubiła tego warzywa w najróżniejszych daniach. Edytowane 4 Listopada 2018 przez Kokoszka145 Cytuj Link to post Share on other sites
mayster23 112 Napisano 4 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Panowie jaki monitor polecacie do xbox one x? Cena max 1300zł Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 4 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Szukałbym jakiegoś dużego 4K, ale kasy może braknąć... Może jakiś "mały" TV 4K? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
balans 67 Napisano 4 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Witam szybkie pytanie, warto dopłacać do Xbox one x względem tańszej s ? W czym tkwi właściwie różnica? Xbox one x dłużej posłuży czy jedyny plus to 4k? Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 4 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Według mnie warto, nawet jeśli nie ma się wyświetlacza 4K - Xbox One X to po prostu maszyna wydajniejsza i każda gra będzie na tej konsoli wyglądać i działać lepiej niż na S. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
rrwwjunior 70 Napisano 10 Listopada 2018 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 (edytowane) Kurde odebrałem już mojego Xboxa one x z Forza horizon 4 i motorsport 7 i red dead redemption 2, wygląda bombowo i gra sie swietnie, a jak zobaczyłem gry w game pass to mogę aż sprzedać pare gier z playstation , i zostawić pro do exow a pc do mmorpg a main konsola będzie Xbox Edytowane 10 Listopada 2018 przez rrwwjunior 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts