Cepheus119 553 Napisano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 (edytowane) No i moje wróżenie z fusów na temat Xboxa One Y i Xboxa One Z może się spełni ) Edytowane 12 Czerwca 2018 przez Cepheus119 Cytuj Link to post Share on other sites
4mp3hR 5 Napisano 12 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 (edytowane) Dokładnie, Xbox nie ma sensu jeśli posiada się PC. Ma sens jeśli Xbox ma robić wyłącznie za odtwarzacz BR - najtańsze rozwiązanie, do tego aplikacja Netflixa dużo lepsza niż desktopowa. Do grania się średnio nadaje, ale pady przydają się do PC Edytowane 12 Lipca 2018 przez 4mp3hR Cytuj Link to post Share on other sites
Cepheus119 553 Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 (edytowane) Wczorajsza informacja o dołączeniu Dante's Inferno do wstecznej kompatybilności dla XO zaważyła .. ktoś chce kupić PS4 Pro albo wymienić się za dopłatą ? Edytowane 24 Lipca 2018 przez Cepheus119 Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Szkoda, ze wczesniej nie pisales bo wlasnie slimke nabylem Cytuj Link to post Share on other sites
Cepheus119 553 Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 (edytowane) Jakoś mam straszny sentyment do Dantego .. i do Gearsów i do Red Dead Redemption ... także wstrzymywałem się przed taką zmianą + miałem początkowo nieudaną operację wymiany pasty na PS4 i chodziło jak odkurzacz, dlatego wszelkie pomysły wstrzymywałem. Obecnie nie przekracza 40 dB (Cryonaut) i jest naprawdę cichutko ale Dante mi trochę namieszał w głowie - mam kilka gierek do których mnie bardzo ciągnie na XO, praktycznie żadnych exów dla których muszę mieć koniecznie PS4 i cała reszta multiplatform, które działają i wyglądają na tyle podobnie, że nie robią różnicy. Kto by pomyślał, że człowiek może chcieć wymiany z PS4 na XO ze względu na giery. Ze względu na jakość sprzętu już prędzej, ale żeby ze względu na giery ? Jak się uda sprzedać Pro za jakieś 1250 - 1300 i wytargać używkę One X za jakieś 1600 - 1650 to będę bardzo kontent. Edytowane 24 Lipca 2018 przez Cepheus119 Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 24 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Mysle, ze bez problemu dokonasz takiej wymiany, ja XOne nie potrzebuje bo mam PC, ale god of war i inne ciekawe produkcje kusza Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Darmowy łykend z Tekken 7 Cytuj Link to post Share on other sites
k0zik 123 Napisano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Darmowy łykend z Tekken 7 Znaczy się za free można zassać grę z PS Store? Cytuj Link to post Share on other sites
tomo27 3209 Napisano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Chyba zły dział kolego, na xbocks to je. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Forza Horizon 2 w goldzie za free 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Cepheus119 553 Napisano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2018 Ktoś byłby chętny zacząc przygode w Path of Exile ? Gierka darmowa, mam headset i listę tematów do rozmów jakby co. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2018 W marcu miałem "przygodę" z supportem MS i zamawianiem kompletu analogów do pada elite. Wówczas myślałem, że mnie olali, ponieważ nie dostałem żadnego numeru sprawy a takowy miałem dostać na mail... W poniedziałek postanowiłem zadzwonić jeszcze raz z nadzieją, że tym razem coś z tego będzie. Znów jakiś koleś obiecał, że dostanę numer sprawy a on prześle do serwisu zapytanie o cenę (w marcu ~ 16 euro komplet) i jak będzie coś wiedział, to się odezwie, oraz, że mail zostanie do mnie wysłany zaraz po zakończeniu rozmowy. Również tym razem nic nie dostałem, więc we wtorek, już delikatnie pod :cenzura:kur... zadzwoniłem po raz kolejny. Tym razem odebrała kobieta, opisałem całą sytuację. Ona zaczęła coś sprawdzać i znalazła rozpoczętą procedurę z marca i poniedziałku, oraz kopie maili jakie zostały do mnie wysłane. Okazało się, że nie dochodzą do mnie maile z supportu MS na skrzynkę gazeta.pl Doszliśmy do wniosku, że przypisze mi inny adres korespondencyjny oraz wyśle dwa testowe maile, na gazetę i nowy. Kobieta cierpliwie czekała, aż wiadomości do mnie dotrą. O dziwo dotarły oba Obiecała też przekazać koledze, do którego dzwoniłem w poniedziałek, że jest problem z kontaktem na gazeta i żeby się kontaktował na inny (nowy mail). Dziś koleś napisał z prośbą o kontakt telefoniczny Zadzwoniłem. Akurat bez zbędnego proszenia o kontakt z Panem Dawidem, trafiłem na niego. Facet dostał odpowiedź z serwisu (Holandia), że mogą mi odpłatnie wysłać komplet grzybków (3 różne komplety po 2 sztuki) w cenie 20.50zł z VAT :o (przesyłka za free z serwisu z Holandii). Podczas rozmowy okazało się, że w marcu dokładnie ten sam kolo próbował mi je załatwić Jak usłyszałem cenę, to zapytałem, czy można zamówić drugi komplet. Gość coś tam przekombinował i przeszło drugie zamówienie. Wyszło na to, że za 41zł wyślą mi 6 kompletów zapasowych grzybków do elita Kasa z konta została pobrana, dostałem potwierdzenie zakupu, więc tym razem już powinno obyć się bez niespodzianek. Okazało się również, że ludzie w supporcie MS, są bardzo mili i cierpliwi. Pani Monika czekała, aż dojdą do mnie maile a chwilę to trwało, wszystko skrupulatnie sprawdziła. Pan Dawid miał problem z płatnością PayPal, więc cierpliwie poczekał, aż sobie dodam kartę do konta a on będzie mógł przepchnąć płatność. Zasugerowałem mu również aby zgłosił gdzie trzeba problem z wyświetlaniem usług po kliknięciu w konsolę na swoim koncie MS. Gdyby to działało, to części zamienne, naprawy gwarancyjne można byłoby załatwiać przez swój profil. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2018 Ja bym gałki w moim Scuf'ie wymienił, ale nic w kraju nie można kupić do tego, wszystko z UK ściągać trzeba Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 2 Września 2018 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 We wtorek dotarły grzybki od MS, dość szybko się z tym wyrobili Scuf'ie W sklepie MS chyba tylko w USA są dostępne - https://scufgaming.com/eu/xbox-one/accessories W padach Scuf można mapować przyciski, tak jak w Elite? Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 2 Września 2018 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 W każdym padzie można zmienić w ustawieniach z pozycji konsoli nawet, jeśli chodzi o te z tyłu to nie wiem, ale pewnie tak. Cytuj Link to post Share on other sites
Cepheus119 553 Napisano 5 Września 2018 Udostępnij Napisano 5 Września 2018 Gdyby ktoś jednak testował PUBGa to proszę o rzetelną wypowiedź na temat aspektów technicznych gry Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 5 Września 2018 Udostępnij Napisano 5 Września 2018 Na X gram i jest spoko,teraz nowa mapa doszła i jest git.Ścinki się zdarzają ale nie ma tragedii. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 5 Września 2018 Udostępnij Napisano 5 Września 2018 Gdyby ktoś jednak testował PUBGa Ja byłem o krok od testów, nawet już klucz kupiłem, ale się rozmyśliłem i klucz poszedł na sprzedaż Może gdybym miał do tego mysz i klawiaturę... Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 5 Września 2018 Udostępnij Napisano 5 Września 2018 30fps to nieporozumienie w tej grze. Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 5 Września 2018 Udostępnij Napisano 5 Września 2018 Przyzwyczaił się człowiek do tych 30 FPS,jednak są inne ,smaczki' w tej grze. Może gdybym miał do tego mysz i klawiaturę...Gram z ludźmi którzy grają na padach i są lepsi o niebo ode mnie więc myszka i klawiatura akurat w tej grze to nie jest wyrocznia. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 5 Września 2018 Udostępnij Napisano 5 Września 2018 Nie chodzi mi o to, żeby być lepszym, dzięki klawie/myszy. Liczy się komfort a jak dla mnie FPS'y + pad, to duży dyskomfort. W moim przypadku konsola = RPG'i, wyścigi... Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 5 Września 2018 Udostępnij Napisano 5 Września 2018 Jacku jak masz w sobie 30h cierpliwości można się nauczyć xekowac na padzie, cieszyć się rozgrywką Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 5 Września 2018 Udostępnij Napisano 5 Września 2018 Liczy się komfort a jak dla mnie FPS'y + pad, to duży dyskomfort.W moim przypadku konsola = RPG'i, wyścigi... Mam to samo tylko w wyścigi nie lubię zbytnio grać. Cytuj Link to post Share on other sites
jacekgothic 18788 Napisano 5 Września 2018 Udostępnij Napisano 5 Września 2018 30h cierpliwości Próbowałem w BF1, poddałem się bardzo szybko a jeszcze szybciej mi się znudziło Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 5 Września 2018 Udostępnij Napisano 5 Września 2018 BF to moim zdaniem nie jest gra na konsole, zupełnie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts