Realistico 281 Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 O czym byłoby głośno? Przecież sam adapter można kupić oddzielnie a na kanale YouTube hyperx jest pokazane że można podłączyć headset do xbox. Tylko zastanawia mnie czy trzeba dokupić czy jest z konsolą. Cytuj Link to post Share on other sites
Blest 171 Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) No trzeba kupić bo go nie ma w zestawie. Ten co dostajemy jest na stałe przymocowany do tych słuchawek. Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez Blest Cytuj Link to post Share on other sites
rrwwjunior 70 Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja miałem z konsolą headset i adapterem a kupowałem Xbox one + wiedzmin 3 za 1399zł w media markt jeszcze nawet tego headsetu i adaptero nie otworzyłem xD Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez rrwwjunior Cytuj Link to post Share on other sites
Realistico 281 Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 To w końcu odczepiany czy nie? Cytuj Link to post Share on other sites
rrwwjunior 70 Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja nie wiem bo go nie otwierałem xD mam pytanie dokładnie te konta z Goldem na miesiąc po 5 zł na allegro.to jak wtedy uruchomić te 2 konto żeby Gold działał tez na pierwszym, bo nigdzie nie mogę znaleźć instrukcji ;/ głownie mi chodzi o to żebym mógł się zalogować i dzięki tamtemu kontu grać też u siebie online ( na głównym ), i ewentualnie przez miesiąc MGS ground zeroes dla save i achivmentów które przejdą na konto główne. http://allegro.pl/xbox-live-gold-1-miesiac-2-gry-gratis-automat-i5587035847.html Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez rrwwjunior Cytuj Link to post Share on other sites
Blest 171 Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Raczej nie da się takiego czegoś zrobić za dobrze było. Cytuj Link to post Share on other sites
rrwwjunior 70 Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Gamescom 2015: Metal Gear Solid 5 na Xbox One w 900p i 60 klatek Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey 900p i 60 klatek , myślałem że 720p będzie co i tak wyglądało dobrze a tutaj 900p gdzie prawie i tak nie widze różnicy przy 900 a 1080p Raczej nie da się takiego czegoś zrobić za dobrze było. Ale multiplayer jakoś działa wtedy na głównym koncie, tylko jest ta wada że gry z golda będą zawsze na tamtym drugim koncie ( i jak wygasną to nie będzie jej ) i nie przejdą na główne , a mi chodzi tylko o osiągnięcia. W przypadku ps4 tak było że osiągnięcia wpływały na główne konto ,a gra była z 2 konta EDIT : już znalazłem, po prostu drugie konto trzeba ustawić żeby konto mogło udostępniać usługę Gold dla innych kont w konsoli Tylko teraz jak dodać 2 konto do konsoli ._.? Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez rrwwjunior Cytuj Link to post Share on other sites
Blest 171 Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Pewnie trzeba założyć nowy adres e-mail. Cytuj Link to post Share on other sites
rrwwjunior 70 Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Ale jak kupuje za 5 zł to dostaje konto, i mi chodzi tylko o to gdzie się to wprowadza żeby mieć 2 konta :? Cytuj Link to post Share on other sites
Blest 171 Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 W ustawieniach zobacz i musisz przesunąć w prawo i tam masz. Jaki tv polecacie do xo? Wielkość to około 50 cali. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
liczy2146 46 Napisano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Panowie mam pytanie i prośbę jednocześnie do ludzi którzy grają i na pc i na xo. Jak wrazenia? Na czym gra się przyjemniej ? Cytuj Link to post Share on other sites
Blest 171 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Jest temat karta graficzna czy konsola, tam zobacz wypowiedzi użytkowników. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Mi się gra i na jednym i na drugim tak samo. Chociaż na konsoli ostatnio gram tylko w Destiny. Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Jak wrazenia? Na czym gra się przyjemniej ? konsola to inny poziom kultury grania lubię grać na PC lecz konsole dostarczają mi jednak więcej tego "czegoś" musisz sam spróbować 1 Cytuj Link to post Share on other sites
liczy2146 46 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) Właśnie o takie opinie mi chodzi. Głównie gram w RPG. Jak ze sterowniamem? Celowaniem do przeciwników? Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez liczy2146 Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 W RPG z widokiem TPP gra się o wiele wiele lepiej na padzie. Nie potrafię ogarnąć co to jest malowanie do przeciwników, więc nie odpowiem. Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13237 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 konsola to inny poziom kultury grania Masz racje. Inny dużo niższy . . . http://www.psxextreme.info/public/style_emoticons/default/reggie.png A tak naprawdę to tylko pusty frazes lansowany przez Bigiego jakiś czas temu. Alior banku się naoglądał poczciwiec. Może tak było za czasów ps2 i 3. Teraz obecna generacja boryka się z bardzo podobnymi problemami jak PC. A X one to już praktycznie pecet. Nie twierdzę, że konsole to gorszy wybór. Jest to sprzęt inaczej stargetowany. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
misiek998 15 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Ja jestem zdania, że wyciągając obecną konsolę za 5 lat ze strychu na pewno znajdziemy coś do ogrania, np któraś forza, ale równie dobrze mógłby to być wiedźmin czy dragon age. Na pecetach gra się w to co jest aktualne i aktualnie dostępne do pobrania Po 5 latach pecet będzie za słaby do grania w nowe produkcje a te starsze będą raczej pomijane. A nawet jak najdzie nas ochota na coś konkretnego (wiem co macie na myśli) to może okazać się, że windows 10 przyszłej generacji nie uruchomi starszej gry. Mniej więcej tak, jak to, że diablo 2 najlepiej działało na windows XP. Albo mój ulubiony midtown madness, albo... Te starsze komputery dziś się wyrzuca Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13237 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Po 5 latach pecet będzie za słaby do grania w nowe produkcje Dzisiaj na 5 letnim sprzęcie pograsz w 95% gier. W większości na medium w HD! Cytuj Link to post Share on other sites
misiek998 15 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) W sumie przypomniałem sobie, że pecetowcy dzisiaj nadal grają w skyrima, ulepszając tekstury, więc w sumie to masz rację. Od tych 5 lat nie przypominam sobie aby wyszło coś przełomowego, najwyżej multiplatformy i porty z konsol. A skoro już przy starszych grach jesteśmy nie doliczę się ile gier ograłem na ps3, których nigdy w życiu nie kupił bym na PC, bo odeszły one w zapomnienie i nie są już dostępne, albo są, ale nie chcą działać z windows 7, albo ciężko znaleźć je gdziekolwiek... Takie F.E.A.R 3, albo Mirrors Egde, albo nie wiem głupie starsze części Call of duty, czy metal gear solid,czy ktoś w to gra dziś na PC? Szczerze wątpię. Dziś gra się w darmowe mmorpg, lub moba na PC Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez misiek998 Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13237 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Ale mi chodziło o 95% nowych gier Cytuj Link to post Share on other sites
misiek998 15 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Mówisz o takim komputerze? http://restinpc.blogspot.com/2015/04/gta5-ps3-vs-maszyna-do-pisania-wada.html Chyba sobie ze mnie kpisz Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13237 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Mówię o takim kompie. A przytaczanie tu wywodów vładzia ubliża użytkownikom tego forum. https://www.youtube.com/watch?v=6OIDT1Jkg_w Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Macie specjalny temat od podniecania się co jest lepsze. Cytuj Link to post Share on other sites
vuodi 1382 Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Dziki wyścig dalej trwa i nigdy nie zginie.. Co lepsze?... Darujcie sobie. Ja osobiście przyzwyczaiłem się do konsoli a komputery mam słabiutkie do podstawowych rzeczy. Jeden wybierze rower drugi rolki... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts