chudy131080 14114 Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 No mapa OK,miałem farta koleś mi przed lufę wyleciał Cytuj Link to post Share on other sites
rrwwjunior 70 Napisano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Wykradziono SDK Z XBOX ONE hakerzy : o nie wiem co to znaczy ale się stało Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 http://www.ppe.pl/news-33093-microsoft_wciaz_uwalnia_moc_xboksa_one.html Cytuj Link to post Share on other sites
Realistico 281 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Moim zdaniem XO jeszcze "wygra walkę" z ps4 . Podczas, gdy Sony (powoli) się toczy na dno, MS odzyskuje siłę . Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13223 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 gdy Sony (powoli) się toczy na dno Rozwiń? Cytuj Link to post Share on other sites
Realistico 281 Napisano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Serwery, olewanie graczy, itd.... Cytuj Link to post Share on other sites
Invar 86 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Serwery, olewanie graczy, itd.... Dalej nie wiesz dlaczego serwery leżały u Sony i M$? Graczy oni nigdy nie olewali. Chyba, że masz jakiś przykład na swojej osobie to słuchamy. Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Serwery, olewanie graczy, itd.... chodzi Ci o ostatni atak DDos ? jeśli tak - to dla Twojej wiadomości - przed takim czymś nie ma i nie będzie obrony o czym świadczy też poległe w tym czasie M$ oraz inne Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 MS wstał w ciągu doby. Sony wstawało kilka dni. Cytuj Link to post Share on other sites
Realistico 281 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Dokładnie tak jak BIGPUN - Microsoft bardziej się stara. Jako że ps4 "króluje", to Sony "olewa" graczy. PS. Nie jestem fanem XO, ani PS4, jedyną konsolę jaką mam, to PS2 Cytuj Link to post Share on other sites
rrwwjunior 70 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Jak dla mnie Sony nie olało graczy przecież rekompensata 5 dni plusa + dowolny rabat + prezenty mają dac jakieś o których nas mają powiadomić Serwery wiadomo MS wstał szybciej ale podobno też aplikacje nie działały inne podobno różnica to 2 dni na facebooku się skarżyli w Xbox polska ale wiadomo dni wolne były to jednak dużo czasu Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Z tą obroną to nie jest tak do końca, że jej nie ma. U mnie w firmie radzą sobie z tym całkiem dobrze, chociaż domyślam się, że są to ataki mniej skoncentrowane niż w przypadku takich akcji na MS czy Sony, ale tak zwane blokady BH czyli black hole istnieją i są głównym narzędziem w zwalczaniu takich ataków. Cytuj Link to post Share on other sites
dinuss 0 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Czy jest tekken, mortal kombat na one? Na allegro nie widzę, google średnio też pomaga Cytuj Link to post Share on other sites
BIGPUN 12628 Napisano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Zatem masz odpowiedź. Na xo jest KI. Na wiosne będzie nowy mortal. Cytuj Link to post Share on other sites
rrwwjunior 70 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Siemka mam pytanko bo wygrałem grę w konkursie jest to The Crew i jest Promotional Copy not for Resale z takim żółtym paskiem jest to jakaś wersja sponsorowa czy jak ;o ? to można normalnie sprzedać i cena jest normalna jak inne czy jak ? Cytuj Link to post Share on other sites
kosmita 545 Napisano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Czy w nowej konsoli Microsoftu jest opcja aby Kinect robił nam fotki podczas grania, jak to miało miejsce w starych XBox 360? Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 żółtym paskiem jest to jakaś wersja sponsorowa wersja promo niby nie można bo licencja zabrania lecz ja normalnie takie sprzedaje za prawie taką samą cenę jak normalne i nikt nie stęka Cytuj Link to post Share on other sites
grabekxxx 16 Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Mam pytanko, mam wolne wejścia dvi i d-sub jest jakaś przejściówka co będzie działać z x1. I czy nie będzie problemu jeśli ps4 położę na x one (mam mało miejsca) Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 dvi nie powinno byc problemu - dsub nie ma prawa działac bo to analogowe wejscie wystarczy przejscie lub kabel DVI HDMI lepiej nie kładź - Xone jest chłodny lecz musi mieć gdzie wypluwać to ciepłe powietrze - odwrotnie (choć to będzie głupio wygladało) będzie bardziej bezpieczne gdyz ps4 wypluwa powietrze tyłem Cytuj Link to post Share on other sites
grabekxxx 16 Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 To x one wyrzuca górą, a nie z tylu ? Szkoda, a już miałem plana Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 górą - tyłem i bokami łapie zimne Cytuj Link to post Share on other sites
grabekxxx 16 Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Zepsułeś mi koncepcję Wersję z 1TB, Call of Duty Advanced Warfare i Destiny mogę dostać za 1750zł, to chyba dobra cena. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Patrząc na cenę tej wersji konsoli to tak, dobra cena. Cytuj Link to post Share on other sites
grabekxxx 16 Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Dysk 1Tb, a do dyspozycji zostaje 715Gb, jak wy macie ? Standardowy X1 bardziej mi się podoba aniżeli limitowana wersja. U mnie napęd trochę buczy i są lekkie wibracje. Uniosę trochę do góry konsolę, to jest ciszej. Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 U mnie jedynie słychać dysk,zapis/odczyt. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts