Marked 6 Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Zastanawiam sie nam przesiadką z xp jednak wyczytałem że są problemy z zainstalowaniem wymienionego modemu usb. Mam internet z neti Net24.Podobno win 7 wywala jakieś błędy po zainstalowaniu sterowników do tego modemu i aby korzystać z internetu trzeba trzeba coś kombinować na co nie mam ochoty:P Cytuj Link to post Share on other sites
bchrubas 19 Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Proponuję wydać te 120-150zł, kupić router z modemem adsl i przestać się w końcu przejmować jakimiś sterownikami Cytuj Link to post Share on other sites
DomiHD 0 Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 sprawa prezentuje sie bardzo prosto ten modem mial stery od Visty? Jesli tak to na W7 uruchamiasz instalacje w typie zgodnosci z Windows Vista instalujesz wyskoczy na koncu bład ale co mialo sie zainstalowac to sie zainstalowało nastepnie konfiguracja konto i gotowe Cytuj Link to post Share on other sites
Marked 6 Napisano 26 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 No właśnie coś czytałem że niby działa instalacja ale po ponownym uruchomieniu systemu są jakies blue screeny i trzeba odłączyc modem ;/ Żeby nie zakładać nowego tematu to zapytam tu:) Czy jest możliwość zainstalowania win 7 tak aby zachować pliki z xp bez konieczności zgrywania wszystkiego na płyty? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts