McGregor1994 0 Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Witajcie! Szukałem już na wielu forach, nie tylko rodzimych, i niestety nigdzie nie mogę znaleźć rozwiązania mojego problemu . Polega on na tym, że podczas gdy chcę nagrać jakiś gameplay z gry L.A. Noire to doświadczam drastycznego spadku FPS-ów, spada czasem nawet do 10 FPS, ale tylko i wyłącznie podczas zwykłej rozgrywki (jazda samochodem, przechadzka ulicą), a podczas przesłuchań i cutscenek wszystko śmiga aż miło. Co najdziwniejsze problem ten występuje TYLKO i wyłącznie w tej grze (nagrywałem Crysisa 2 na ULTRA detalach w 1920 x 1200 i ZERO ścin, gra działała płynnie na 45 - 50 FPSach, po 5 minutach zapomniałem, że nagrywam ). Z takich najważniejszych informacji: - Fraps w wersji 3.5.9, - nagrywam na jednym dysku (tylko jego mam), - Procesor: Intel Core i5 @750 2.67GHz, - RAM: 4x2GB Kingston DDR3 1333MHz CL9, - Grafika: Gigabyte Nvidia GeForce GTX660Ti 2GB vRAM (sterowniki w wersji 326.41), - Dysk Samsung 1TB 7200RPM (Dwie partycje, jedna zaszyfrowana TrueCryptem), Próbowałem także innymi programami, z których najlepszy okazał się Bandicam (w innych pomimo kombinacji z kodekami wychodzi dziadowski obraz lub dźwięk) ale niestety pomimo tego, że w samej grze nagrywa ładnie (te 30 FPS-ów jest) to po odtworzeniu nagranego filmu się ścina, wygląda to jakbym na ułamek sekundy wcisnął PAUZA, a poza tym po edycji w AAE dźwięk rozjeżdża się z obrazem. P.S. Jeśli zapomniałem czegoś napisać, przepraszam, piszcie co, a ja to dopiszę. Cytuj Link to post Share on other sites
kyubi13231 66 Napisano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Może zobacz tym bardzo dobry program do nagrywania http://mirillis.pl/pl/downloads/downloads.html Cytuj Link to post Share on other sites
McGregor1994 0 Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Spróbuję, dam znać jak poszło. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts