Pawel1924 1 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam, mam zintegrowaną kartę muzyczną realtek. Mój problem polega na tym że w Cam Studio po nagraniu filmu powstają mi dwa pliki, jeden z dźwiękiem a drugi z obrazem, a powinien być jeden. (Czy da się je złączyć nie tracąc na jakości filmu?) Później zainstalowałem Camtasia Studio i tu program nagrywa jeden plik z dźwiękiem ale ten dźwięk jest strasznie zniekształcony, sam zmienia głośność i ma taki metaliczny oddźwięk. Jak mówię przez mikrofon to słychać mnie głośnikach, natomiast w ustawieniach głośności nagrywania mam dostępną tylko opcję regulacji nagrywania, a reszta w tym regulacja mikrofonu są niedostępne. Sterowniki instalowane już parę razy i nic nie pomaga.... Cytuj Link to post Share on other sites
Dante 1 Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 TO raczej coś z programem masz źle ustawione, ja też tak miałem. Teraz jest normalnie ale trudno mi powiedzieć jakie ustawienia za to odpowiada. Poszukaj na YouTube tam jest kilka prezentacji. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts