frutii1992 0 Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Witam, Jestem szczęśliwym posiadaczem nokii e66. Telefon odpukać spisuje się bardzo dobrze ale słuchawki dołączone do zestawu są raczej marne. Zamierzam zmienic je na coś lepszego. Chcę kupić słuchawki Sennheiser cx300 i podłączyć je przez przejściówkę gdyż telefon ma gniazdo jack 2,5mm. I postanowiłem was spytać o wasze zdanie? Górna granica to tak powiedzmy 70zł z przesyłką. Cytuj Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 mam nki e66. Na creativach ładnie gra. Załatw tylko dobra przejściówke, bo te tanie łatwo wypinają się z gniazdka. Sennheiser na dobra opinie. Myslę ,że słuchawki są warte tej ceny. Cytuj Link to post Share on other sites
PurePower 0 Napisano 1 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Bierz senki ze swojego doświadczenia wiem że creativy szczególnie z serii ep które są dość tanie notorycznie się psuja ja po awarii 3 zestawów dałem sobie spokój i sprzedałem kumplowi. Cytuj Link to post Share on other sites
KuliG 1 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Albo Senki albo SoundMagic PL11 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts