dawidkam 0 Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Witam, przewertowałem internet, było kilka tematów po polsku i po angielsku ale nie znalazłem odpowiedzi na mój problem. Otóż: w sony xperia e, słuchawki działają i to nawet całkiem dobrze, ale nie mogę podłączyć do telefonu głośników, bo mimo tego że są podpięte, telefon ich nie wykrywa i dalej odtwarza dźwięk przez swój wbudowany głośnik. Jak temu zaradzić? Z góry dziękuję za szybką pomoc i zainteresowanie tematem:) Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Może daje zbyt mało mocy i nie daje rady ich napędzić po prostu? Co to za słuchawki? Próbowałeś na innych słuchawkach? Cytuj Link to post Share on other sites
dawidkam 0 Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 słuchawki działają, nie działają głośniki które podpinam(komputerowe creative) zestaw 2.0(stereo) Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Po prostu smartfon nie daje rady ich rozpędzić (impoedancja) - tak sądzę. Cytuj Link to post Share on other sites
dawidkam 0 Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 sprawdziłem te same głośniki, tym samym kablem ale z tańszym od mojego smartfonem i działało, było cicho ale działało (testowany lg swift l3 e400) Cytuj Link to post Share on other sites
Gość usunięty Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 To, że coś jest droższe nie zawsze oznacza że lepsze - jest po prostu inne. Moja opinia taka, że ten smartfon nie daje rady napędzić tych głośników. Przykro mi. Cytuj Link to post Share on other sites
dawidkam 0 Napisano 24 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 dziwne... a tak się chwalą że sonyh to muzyczne telefony... nie ma na to jakiejś rady, żeby coś wykrzesać z tego telefonu? Cytuj Link to post Share on other sites
ostry.77 207 Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 No akurat "E" nie jest aż takie muzyczne . Wątpie aby coś dało się zrobić...tak jak predmówca napisał raczej nie ma sił aby to napędzić.Widocznie telefon jest tak skonstruowany aby nie widział tego typu urządzeń. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts