ramp84 1 Napisano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 witam kupiłem w/w laptopa i mam już z nim dość poważny problem przy pierwszym włączeniu na ekranie nic się nie pojawia i nie reaguje na żadne klawisze tylko miga dioda od dysku twardego na zmianę z dziwnym stukaniem z nagrywarki spotkał się ktoś już z czymś takim ? może ktoś mi powiedzieć jak wygląda oddawanie do serwisu po wypełnieniu tego zgłoszenia 'Zgłoszenie serwisowe do serwisu firmy MSI' wczoraj je wypełniłem i miałem dostać mail z instrukcja tylko coś jeszcze nie dotarł ;/ z tego co znalazłem na forum msi ;z zamawiam kuriera i on zawozi go do serwisu na koszt msi ;/ tylko ja mam dać sam karton z laptopem i cala zawartością w którym był kupiony czy jeszcze go dodatkowo zapakować a może kurier go sam zapakuje w jakiś worek :? no i ile może takie serwisowanie trwać :? pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
MSI Team 50 Napisano 9 Września 2013 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Pozostaje tylko wysyłka na serwis w takich przypadkach. Zgłoszenie jest sprawdzane i przychodzi zazwyczaj w ciągu 2 dni roboczych. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts