PrzemasK 1 Napisano 23 Marca 2010 Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Cześć. Przymierzam się do kupna tego telefonu i mam pytanie do osób, które posiadają ten telefon lub miały z nim styczność. Jak się sprawuje? Bo czytałem, że występował problem z dotykowym ekranem w związku z czym przez pewien czas był wycofany oraz że lubi się zawieszać. Czy to prawda, czy może raczej wada poszczególnych egzemplarzy? Cytuj Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Siema. Kolega ma ten model i sobie chwali. Osobiście go w ręce nie miałem, ale wg kolegi fon godny polecenia Cytuj Link to post Share on other sites
PrzemasK 1 Napisano 24 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 A nie wiesz może, czy ma jakieś problemy z dotykiem? Bo właśnie tego się najbardziej obawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 To jutro do niego zadzwonię i popytam, OK? Cytuj Link to post Share on other sites
PrzemasK 1 Napisano 24 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 ok, byłbym wdzięczny. I z góry dziękuję Cytuj Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam ponownie Powiedział mi, że nie napotkał dotychczas żadnych problemów z fonem Telefon podobno jest całkiem czuły na dotyk i w tej kwesti także nie ma nic do zarzucenia. W jego fonie jest wszystko git, ale nie znaczy to, że żaden egzemplarz Aino nie ma takich problemów. Mimo wszystko myślę, że powinno być OK. Cytuj Link to post Share on other sites
PrzemasK 1 Napisano 25 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 może po prostu była jakaś wadliwa partia, o której zresztą gdzieś też czytałem. Jeszcze raz dzięki za informacje. W takim razie za jakiś czas go kupię i jeśli mnie nikt nie wyprzedzi to postaram się skrobnąć jakąś mini recenzję jednakże jeśli ktoś ma taki telefon i chciałby się podzielić odczuciami to chętnie jeszcze coś przeczytam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts