Fikumikuz 14 Napisano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Zastosowanie komputera: (gry, biuro, photoshop, obróbka wideo, itp.) : GRY Maksymalna kwota jaką dysponujesz: (najlepiej w złotówkach) : 1965 zł max. Których części potrzebujesz?: (zestaw z monitorem, peryferiami czy sama "buda" itp.) : Ważne żeby kable sięgały z zasilacza . Czy będziesz podkręcać sprzęt? (overclocking) : Raczej nie bo się na tym nie znam nie chce nic zepsuć . Jaką rozdzielczość posiada Twój monitor?: 1336x768 aktualnie mam ustawione 1024x768 . Specjalne wymagania: (cichy zestaw, mała obudowa, chłodzenie wodne itp.) : Płynne granie nie musi być na full detalach . Czy posiadasz jakieś części z poprzedniego komputera? (często można oszczędzić trochę pieniędzy na obudowie czy dysku, nie zapomnij podać dokładnego modelu) : CHIEFTEC GPS-450AA-101 A , Seagate Barracuda 7200 . Własna propozycja zestawu: (jeśli jej nie posiadasz, pole pozostaw puste) http://www.morele.net/inventory/info/igxRfC/ <----(Odliczyłem zasilacz jeżeli jest dobry , nie ma Brutusa M23 znalazłem zamiennik , Mam kod na składanie za 1 zł) http://www.morele.net/inventory/info/a2amp/ Inne: (wszelkie pytania, które Cię dręczą) : Nie jestem pewien co do mojego zasilacza Chieftec GPS-450AA-101 A (Nie jest nowy może 2009r. jest zimny w stresie i dużych temperaturach) i mam swój dysk twardy 500 gb seagate barracuda 7200 . Jeżeli będzie trzeba przeboleje karte graficzną wezmę zasilacz . Zestaw tylko morele.net Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez Fikumikuz Cytuj Link to post Share on other sites
Arlekin 262 Napisano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Brutusa M23 to może brutus m40 Cytuj Link to post Share on other sites
bURNdESIRE 1 Napisano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 (edytowane) Pamietaj o tym że w sklepie morele.net jest opcja umożliwiająca wysłanie numeru ID produktu do sprzedawcy mailem i zbicia z ceny ok. 200-300zł. Wystarczy zadzwonić do działu handlowego i poprosić o podanie e-mail'a sprzedawcy. A co do samego zestawu myśle że będzie dobry lecz mógłbyś zmienić obudowe na wymienionego wcześniej brutusa M40 (różnica cenowa ok. 20zł). I jeśli zdecydował byś się na wysłanie takiego zestawu do sprzedawcy weź 8gb ram. Edytowane 22 Sierpnia 2013 przez bURNdESIRE Cytuj Link to post Share on other sites
Fikumikuz 14 Napisano 22 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Burn niestety nie załapałem o co chodzi mógł byś objaśnić o co ci chodziło 8 gb ramu kupie potem przed świętami druga kość bo teraz to już jest max. co mogę wydać. Poczekam na eksperta mam nadzieje , że pomoże w moim przypadku tego zasilacza . Cytuj Link to post Share on other sites
bURNdESIRE 1 Napisano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 http://www.morele.net/pokaz_pomoc/94/ to jest opcja umożliwiająca wysłanie do obsługi działu handlowego swojego zestawu czyli w mailu napisać nazwe produktu i numer ID. Najlepiej zadzwonić do działu handlowego tam wytłumaczą wszystko. To pozwala na zbicie z ceny ok. 200-300zł taką opcje umożliwia tylko sklep morele.net. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts