airandill 0 Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Witam można mieć pytanie może głupie, i nie wiem kogo spytać mam plik video na youtube z angielskim lektotrem i chciałbym spolszczyć ten materiał, chociaż napisy jakiś program może jest do tego ?. OD razu stwierdzam że nie znam się za bardzo, po prostu nie umiem zapamiętywać słów np z filmu 2 godzinnego i teraz w słowniku, każdego słowa szukać proszę o pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
Mistic92 68 Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Nie za bardzo rozumiem co chcesz zrobić. Do filmu dorobić napisy? Na yt masz możliwość wyświetlania napisów do filmu jednak nie zawsze jest to co powiedzą. Cytuj Link to post Share on other sites
airandill 0 Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Właśnie chodzi o to żeby albo do filmu zrobić lektora, wiem jakość będzie albo napisy ale nie tak złej jakości, jak są dostępne na yt tylko lepszej jakiś program. i potem te napisy do jakiegoś dobrego translatora, czyli potrzebuje program który lektora zamieni na napisy rozpozna mowę. Cytuj Link to post Share on other sites
KIciulek 221 Napisano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 koleś potrzebuje programu który rozpozna mowę z filmu i przekształci ją na tekst. Z mojej strony - powodzenia, bo wątpię, że coś takiego istnieje. Weź ty pisz po Polsku, bo ledwo zrozumiałem o co chodzi... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts