majestic 9 Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Witam serdecznie! Zastanawiam się czy zaznaczone elementy jestem w stanie gdziekolwiek dostać? Czy ratuje mnie tylko polowanie na jakąś martwą grafikę i próba przeszczepu? Pozdrawiam. http://img138.imageshack.us/img138/4653/usp7.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
xprzemcio 102 Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Dławiki SMD są dostępne w sklepach elektronicznych. Lepszym rozwiązaniem jest przeszczep lub sam nawiń. Jesteś pewien, że to jest uszkodzone? Dławik to rdzeń + drut. Nie ma co się zepsuć - prędzej obstawiam mosfety ... Cytuj Link to post Share on other sites
majestic 9 Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Wyrwane lub odklejone. Nie jestem pierwszym właścieielm. Karte chciałem wskrzesić bo to HIS na rdzeniu 360 Kwestia nawijania - no właśnie nie znam grubości ani długości druta. Nie mogę nic wyszukać na ten temat. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Nie łatwiej kupić podobną sprawną ? ... a nawet w dziale uszkodzone i zamienić Cytuj Link to post Share on other sites
xprzemcio 102 Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Miałem tą kartę, też na rdzeniu R360 Szukaj uszkodzonych ten sam model (te same cewki). Może i zadziała z cewką na innych parametrach ale nic pewnego. Jeśli to kwestia 50zł to warto kupić działającą taka samą, a nóż trafi się R360 Możesz zaryzykować i wstawić podobną cewkę Cytuj Link to post Share on other sites
majestic 9 Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Będę szukał Niestety sprawa dość problematyczna bo maksymalny budżet to okolice 10zł Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts