Plochy2 9 Napisano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Za obudowę przyjdzie zapłacić nam około 330zł. efektowny wygląd, okno na bocznym panelu. produkt wart uwagi, czy przykuwająca uwagę choinka? hmm? Co w tej cenie jest lepszego? wymagania: -okno -wyjmowane klatki na dyski -dość przewiewna lecz mocnych częsci ona nie bedzie dźwigać -efektowyny wygląd ~do 350zł Widziałem Fractale, ale jakoś mi sie nie podobają ;/ Nie wymagam zerowego hałasu, chcę czuć że to żyje ale też bez przesady Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Ok, doradzimy co i jak tylko sprecyzuj jeszcze budżet Cytuj Link to post Share on other sites
Plochy2 9 Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 wydać mogę na to coś pod 400zł razem z transportem Ale chciałbym trzymać sie w okolicach 350zł. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Budżet spory więc i wybór obudów też jest niemały: BitFenix Shinobi, Cooler Master 693, Corsair Carbide 500R, Fractal Design Arc Midi R2 a to tylko kilka pomysłów porządnych obudów Cytuj Link to post Share on other sites
Plochy2 9 Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 tak, są to porządne obudowy ale nie przypadły mi do gustu ;/ a co z tym thermaltake'yem? Szukam czegoś efektownego z oknem Cytuj Link to post Share on other sites
Thyrun 0 Napisano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Zalman Z11? Cytuj Link to post Share on other sites
Plochy2 9 Napisano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Wiesz... widziałem Zalmany i z całej ich gamy produktów, najbardziej przypadł mi do gustu Z12 Plus. Okno nie jest takie małe jak w z11 i reszta wyglada bardzo dobrze, tylko... wnętrze heh troszke lipa. Wie ktoś coś na temat tego thermaltake'ya? Już nie mówie o tym konkretnym modelu, chcę wiedzieć cokolwiek na temat ich obudów Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts