Kornela95 3018 Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 ale po co? go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=525569 sciagnij i zainstaluj - podłącz komórkę kablem i po sprawie Nie zrozumiałeś mnie ja tak zrobiłam. Ściągnęłam aktualizację na komputer, podłączyłam komórkę przez usb do komputera, problem w tym, że komputer nie wyczytuje komórki, tak jakby w ogóle nie była podłączona i wyskakuje błąd. Dlatego zrobiłam screena. I dlatego piszę, że jak nie uda mi się tego zrobić przez usb to poczekam na aktualizację dostępną od razu na komórkę Cytuj Link to post Share on other sites
nikodem99 6 Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Posiadam L1020 i chyba mogłem dziś zainstalować denima ale nie byłem podłączony do wi fi i odmówiłem, teraz gdy chcę aktualizować nie mam takiej opcji i zostaje z cyanem czy mogę coś zrobić ? Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Kornela95 - wyłącz smartfona - na wyłączonym powinno ci się udać - jak to nie działa to do serwisu nikodem99 - Opcja1: ustawienia -> aktualizacje -> ? nie ma tam opcji "zainstaluj" ? Opcja2: po kablu używając tego: go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=525569 2 Cytuj Link to post Share on other sites
nikodem99 6 Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Jest napisane że oprogramowanie telefonu jest aktualne a jest cyan więc próbować tym programem ? Wystarczy podłączyć tel i włączyć program i tyle ? Program sam wybierze denima itp ? Cytuj Link to post Share on other sites
Blest 171 Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Posiadam właśnie 735i bateria trzyma bardzo dobrze, dużo lepiej od 920 wiem bo mialem. Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Jest napisane że oprogramowanie telefonu jest aktualne a jest cyan więc próbować tym programem ? Wystarczy podłączyć tel i włączyć program i tyle ? Program sam wybierze denima itp ? dokładnie tak powinien zrobić Cytuj Link to post Share on other sites
pieteros21 1 Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 zgadzam się co do płynności , ale brak aplikacji oraz nieuporządkowanie całego systemu poprostu rażą :{ Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Aplikacji kilku wciąż brakuje, tak na szybko Booking.com przychodzi mi do głowy. A sam system jest genialnie uporządkowany jak dla mnie. Cytuj Link to post Share on other sites
Kornela95 3018 Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Serio dla Was Windows jest ubogi w aplikacje ? Ja jak wchodzę sklep i otwieram różne podstrony w aplikacjach to tam jest tego masa i to w dodatku darmowych. Nie rozumiem jak komuś może być tego mało, przecież taka osoba i tak nie będzie korzystać ze wszystkich aplikacji. Niektórym to ciężko dogodzić. Cytuj Link to post Share on other sites
coco01 14023 Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Twitch jest? Oficjalny YT jest? Cytuj Link to post Share on other sites
nikodem99 6 Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 A nic nie usunie się z telefonu ? Cytuj Link to post Share on other sites
Outlaw666 588 Napisano 1 Marca 2015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Ja znalazłem każdą aplikację, którą mi do tej pory było trzeba. Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 A nic nie usunie się z telefonu ? to jest totalny wipe więc usuwa wszystko i masz komórkę jak od producenta Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 ale kłótnia JPRD Ja powem jako osoba używająca przez ostatnie 2 lata w 80% Androida na sprzetach jak G3, s5, g3, flex, z1, z2 itp itd, majac tez ip5s oraz wczesniej L920 - teraz przelazłem na L925 i chyba za pare dni na L930 Ten system ma swoje plusy i minusy - nie mozna mowic, ze jest zly gdzyz dla osob uzywajacych smartfona tylko do podstawowych spraw jak net i FB oraz instagram i mail jest lepszym systemem jak wymagasz od smartfona mega wydajnosci greaficznej w grach i emulatorach - ONLY ANDROID reszta osob DOROSŁYCH i uzywajacych smartfona do pracy TYLKO - moze smialo brac WP NIe teraz zebym byl anty android bo tak nie jest , gdyz ten system to studnia bez dna i majac jakiegos flagowca mozna zdzialac cuda lecz ktos kto pisze, ze WP jest FEEE ma w tym twierdzeniu wiele błedu 3 Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Ja tam przeszedłem na Androida z WP bo normalnie mi się znudził,a sam system jest OK,prosty,intuicyjny.Problemy z Tapatalk której używam bardzo dużo tylko wzmocniło mnie do Androida. Oczywiście nie zarzekam się że do WP nie wrócę po miesiącu. Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Jeśli chodzi o grafikę to wolę Windowsa, Tzn mam 3DSa i PS Vita więc jakoś strasznie dużo nie gram na smartfonie, ale jak już odpalisz takie Modern Combat 5 to na Lumii działa wg mnie dużo płynniej niż na androidzie w takim samym zakresie cenowym. Czasami błąd myślenia ludzi polega na tym, że porównują flagowce z WP8 i androidem zapominając przy tym że te drugie są niemal 2x droższe. Więc porównanie w stylu: Lumia 930 vs Sony Z3 vs iPhone 6 po prostu nie trzyma się kupy. A jednak w domyśle każdy tak robi. I co ciekawe, w takim porównaniu 930tka wcale nie wychodzi najgorzej. Cytuj Link to post Share on other sites
nikodem99 6 Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 To wole poczekać na aktualizacje Cytuj Link to post Share on other sites
BuryZenek 351 Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 http://www.benchmark.pl/aktualnosci/microsoft-lumia-640-i-lumia-640-xl-smartfony-zaprezentowane.html ładnie wyglądają. Cytuj Link to post Share on other sites
dannyy 13 Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Jak uważacie warto teraz poczekać do kwietnia na Lumię 640? Zamierzałem teraz sprzedać 1320 i kupić 735. I jak wydajnościowo wypada 640 vs 735? Cytuj Link to post Share on other sites
Outlaw666 588 Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 (edytowane) A skąd mamy wiedzieć jak wydajnościowo wypada 640 do 735, skoro 640 jeszcze nie wyszedł? W numerkach to to samo praktycznie, tylko 640 ma większy wyświetlacz i jest mniej kanciasta. Edytowane 2 Marca 2015 przez Outlaw666 Cytuj Link to post Share on other sites
mkuzmicz 3 Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 zgadzam się co do płynności , ale brak aplikacji oraz nieuporządkowanie całego systemu poprostu rażą :{ WP 10, który testowałem wydaje się, że ma poprawić wizualnie ten stan rzeczy. Myślę, że po aktualizacji do WP 10 (którego de facto nie ma jeszcze nawet w fazie BETA) można będzie mówić o mocnej zmianie wizualnej. Cytuj Link to post Share on other sites
Kornela95 3018 Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 A właśnie, kiedy tak na marginesie będzie "premiera" WP10 ? Słyszałam, że na jesień tego roku. Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 A właśnie, kiedy tak na marginesie będzie "premiera" WP10 ? Słyszałam, że na jesień tego roku. oby tylko !!! Cytuj Link to post Share on other sites
Outlaw666 588 Napisano 2 Marca 2015 Udostępnij Napisano 2 Marca 2015 Coś czuje że premierę wp10 będą przesuwać jak GTA V albo otwarcie drugiej linii metra w Warszawie. Niedawno na kilka maszyn wyszedł preview z masą błędów. Jak to nie był jakiś dziwny celowy zabieg marketingowy to może minąć sporo czasu zanim wszystko skończą. Cytuj Link to post Share on other sites
Ravir 631 Napisano 3 Marca 2015 Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 W styczniu 2016 roku koczy się wsparcie dla Windows Phone 8 - na koniec 2015 roku jest zapowiadany Windows 10 Wiemy, że Lumia 640 i Lumia 640XL będzie miała WP8.1 GDR2 - a to ma być ostatnia poprawka. To co mamy obecnie to NIE JEST - Preview for Developers - to jeszcze wcześniejsza wersja. Za pół roku dostaniemy PfD i końcem roku finalną wersję. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts