albinoski1989 0 Napisano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam. Mam problem z wyjęciem prostokąta, że tak powiem, który jest w miejscu na dvd. Nie idzie w żadną stronę przekręcić, by wyjąć ten kawałek blaszki. Tak się zastanawiam, czy w ogóle się da, bo niby jest miejsce na te dwie blaszki niżej, gdzie się zaczyna dodatkowy wiatraczek z przodu. Nie ma jakiejś instrukcji do tej obudowy w sieci? Nic nie dołączyli:/, a na stronie producenta nic nie ma takiego. Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez albinoski1989 Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie nikodem99 6 Napisano 14 Sierpnia 2013 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Trzeba zdjąć przód obudowy na zatrzaskach wtedy zejdą bez problemu przynajmniej ja tak mam w zalmanie z9 myślę że o to chodzi Cytuj Link to post Share on other sites
m1k3b 61 Napisano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 dokładnie jak nikodem napisał, zdejmij przód. Cytuj Link to post Share on other sites
albinoski1989 0 Napisano 15 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) ok. Ogólnie obudowy nie polecam, głośnie ma górny wiatrak, może da się to zmienić jakoś. Za to jak dla mnie była łatwa w montażu. Nie miałem problemu z przeniesieniem płyty głównej i innych części do niej. Robiłem to pierwszy raz w życiu. Pozdrawiam Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez albinoski1989 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts