Gość QaziG Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) no , łączę się w bólu ,bo też kupiłem msi i się zawiodłem jednak u mnie jak włączę to oc genie ,to procek się automatycznie podkręca ale to wiąże się ze wzrostem temp. ,a mam boxowe chłodzenie to wentylator od razu wyje mam msi z68a g43 g3 Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez QaziG Cytuj Link to post Share on other sites
tobiasson92 5 Napisano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 no , łączę się w bólu ,bo też kupiłem msi i się zawiodłem jednak u mnie jak włączę to oc genie ,to procek się automatycznie podkręca ale to wiąże się ze wzrostem temp. ,a mam boxowe chłodzenie to wentylator od razu wyje mam msi z68a g43 g3 Tylko ja jak wchodzę w zakładkę my oc gene w UEFI i ustawiam na custom i wyświetla się inna my oc gene option to w niej z tego co widziałem po fimikach są możliwości ręcznego ustawiania napięc i innych rzeczy. Tylko że u mnie jest ona pusta nic w niej nie ma. Tak jakby BIOS był wybrakowany Dlatego jeszcze ten wariant mi zostaje. I licze, że ktoś może wie dlaczego tak się dzieje? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość QaziG Napisano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) ja mam cpu bez K więc mnie to za bardzo nie interesuje ,ale może trzeba włączyć oc genie i w biosie ustawić jakiś profil oc i tam będzie dokładna konfiguracja sam muszę to zbadać bo w instrukcji brak opisu ,ani me, ani be ,ani kukuryku ogólnie to msi to qpa ,jak dla mnie mogłem kupić gigabyta ,z nim nigdy nie miałem żadnych problemów ,a miałem 3 płyty tego producenta u mnie też nie ma reg. napięcia cpu Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez QaziG Cytuj Link to post Share on other sites
tobiasson92 5 Napisano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 ja mam cpu bez K więc mnie to za bardzo nie interesuje ,ale może trzeba włączyć oc genie i w biosie ustawić jakiś profil oc i tam będzie dokładna konfiguracja sam muszę to zbadać bo w instrukcji brak opisu ,ani me, ani be ,ani kukuryku ogólnie to msi to qpa ,jak dla mnie mogłem kupić gigabyta ,z nim nigdy nie miałem żadnych problemów ,a miałem 3 płyty tego producenta Próbowałem już wszystkiego. Nic dalej pusta zakładka. Próbowałem już wszystkiego. Nic dalej pusta zakładka. Już serio nie mam pomysłu co z tym BIOSem ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts