Gungravee 0 Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Witam poszukuję porządnych słuchawek do tej pory używałem Roccat Kave ale niestety po półtora roku popsuły się a sklep w którym kupowałem zwraca mi za nie kasę i teraz mam rozterkę czy kupić znowu roccata czy dołożyć np. do Razer Tiamat (swoją drogą jeśli ktoś je ma to proszę o opinię). Moja karta dźwiękowa to asus Xonar DX. Słuchawki mają służyć do wielogodzinnego grania proszę o podpowiedzi Cytuj Link to post Share on other sites
Radekor 6 Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Ja zamiast tych mogę ci polecić sony playstation wireless headset 7.1.Niby do konsoli ale bez problemu działają z pctem jestem z nich bardzo zadowolony mają świetną jakość dzwięku i są bezprzewodowe. Cytuj Link to post Share on other sites
Gungravee 0 Napisano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Ja zamiast tych mogę ci polecić sony playstation wireless headset 7.1.Niby do konsoli ale bez problemu działają z pctem jestem z nich bardzo zadowolony mają świetną jakość dzwięku i są bezprzewodowe. problem w tym że jakoś nie przemawiają do mnie słuchawki bezprzewodowe Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 wystarczy korzystać z wyszukiwarki na forum, aby wybrać sobie słuchawki. Cytuj Link to post Share on other sites
Ozored 176 Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 @Up True. Wystarczy chwile poszukać. Cytuj Link to post Share on other sites
Radekor 6 Napisano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) To jeśli chcesz 7.1 to możesz żeby oszczędzic kupic zwykłe i pobrac ten program działa ze słuchawkami jakiejkolwiek firmy:http://www.razerzone.com/surround.Program jest banalny w obsłudze i bez problemu zkalibrujesz sobie słuchawki.Pozdrawiam EDIT:A co do tych soniaków to nie przerywają dzwięku i zasięg jest też naprawde dobry więc gorąco ci je polecam Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez Radekor Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts