f0ndess 0 Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Witam, chce kupić słuchawki z mikrofonem do 300zł i nie wiem co wybrać.Rok temu rozwaliły mi się SteelSeries Siberia V2 i została mi po nich karta dźwiękowa dołączona do słuchawek.Nie wiem co mam zrobić czy jeszcze raz kupić Siberie bo naprawde byłem zadowolony czy kupić kartę dźwiękową za około 100zł i słuchawki za 200zł, albo kupić senki pc 320. Moja płyta głowna to AsRock P67 PRO3. Cytuj Link to post Share on other sites
dropz 16 Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 SS to badziewie, paru znajomych miało Siberie i jak szybko zdecydowali się na zakup, to tak szybko im się zepsuły, raz potencjometr (na serwisie z 3 razy, aż to olał, bo ile się można denerwować), raz słuchawka padła... Na twoim miejscu porozglądałbym się za jakimis Sennheiserami. Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 na forum takich tematów było ostatnio sporo wystarczy poszukać. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
f0ndess 0 Napisano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Myślałem nad senkami pc 320? Masie jakieś opinie na ich temat? Muszle mają wystarczająco duze ,zeby uszy się zmieściły? prosze o odpowiedzi Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 to dobre i wytrzymałe słuchawki, choć niestety dużych muszli to one nie mają, jednak jeśli nie masz za dużych małżowin problemu nie będzie. Większe muszle mają np. Superluxy HD668b + do tego karta i mikrofon, będziesz zadowolony. Cytuj Link to post Share on other sites
f0ndess 0 Napisano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 A jakie możesz polecić z wbudowanym mikrofonem i z trochę większymi muszlami? Bo jak mam wydać 300zł to wymagam duże komfortu z ich użytku a jak ma mnie coś uciskać to trochę słabo. Cytuj Link to post Share on other sites
Ozored 176 Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) w tej kwocie to PC320 jednak będzie naj wygodniejszy, jeśli chodzi o rozwiązanie z wbudowanym mikro które nie jest plastikową zabawką. Mimo wszystko propozycja Adivxv5 668b+Xonar DG/używk XFI+zalman mic1 będzie lepszym rozwiązaniem. Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez Ozored Cytuj Link to post Share on other sites
f0ndess 0 Napisano 14 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Myślę nad Creative Aurvana Live lub nad jakimiś superluxami do tego ASUS XONAR DG i mikrofon zalmana. Cytuj Link to post Share on other sites
Ozored 176 Napisano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) CAL! to dobre słuchawki , tylko kabel mają troche bidny i najlepiej wypadają po recablingu. Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez Ozored Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Myślę nad Creative Aurvana Live lub nad jakimiś superluxami do tego ASUS XONAR DG i mikrofon zalmana. Zamiast CAL proponowałbym Panasonic RP-HTF600 ze względu na lepszą przestrzenność na niedrogich układach audio. CAL, aby rozwinęły skrzydła potrzebują dużo droższej karty jak ta 150zł. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts