Qorisend 0 Napisano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Witam, szukam telewizora 32" LED do 2500 zł. Niestety zupełnie nie orientuje się jakie są teraz na topie. Moglibyście mi polecić najlepsze modele w tej cenie? Od razu napiszę - 2500 zł to górna granica i nie chcę jej przekroczyć. Z góry dzięki za pomoc Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXll 178 Napisano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) http://electroszymaszek.wellcommerce.pl/produkt/samsung-ue40f6800 Bardzo polecam ten model gdyż jest jeszcze lepszy od mojego - UE 46f6400 lecz mniejszy. Zajefajny obraz jest to 40" ale nie powinno to stanowić problemu. Ładne wzornictwo ful opcji sieciowych. przeglądarka ,możliwość instalacji aplikacji. Do tego aktywne 3D o wiele lepsze niż u sony i lg. Odtwarza praktycznie wszystkie formaty video - MKV dyga bez problemowo, do tego napisy z polską czcionką itd... nie to co ciulowe sony - nie odtwarza nic prócz jpg - znajomy dał 6 koła za telewizor który odtwarza JPG i nawet nie jest ładny 65 cali. A tumasz full wypas na lata który jest funkcijonalny... Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez RafiXll Cytuj Link to post Share on other sites
Qorisend 0 Napisano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Tylko ja potrzebuję maksymalnie 32", bo musi się zmieścić w narożnik pokoju więc ten niestety odpada. Cytuj Link to post Share on other sites
breen 10 Napisano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) A może Sony z serii W6? Fajnie świeci, dobra jakość i cieszący oko wygląd. Ciągle te Samsungi i Samsungi, niedługo Samsung wyskoczy z lodówki.. oczywiście firmy Samsung.. http://www.sony.pl/product/tv-80-32-lcd/kdl-32w655a Jeśli nie potrzebujesz 3d to ciekawa propozycja i jest sporo tańszy niz 2500 . Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez breen Cytuj Link to post Share on other sites
Doradca LG 16 Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Witam, Polecam telewizor LG 32LM620S. Model LED w technologii 3D. Częstotliwość odświeżania na poziomie 400 HZ, zapewnia wyjątkowo płynny obraz. Funkcja Clear Voice, uwydatnia pasma ludzkiego głosu na tle hałasów otoczenia. Dodatkowo 4 wejścia HDMI. Doceniany za jakość obrazu i funkcjonalność. Pozdrawiam, Doradca LG Cytuj Link to post Share on other sites
breen 10 Napisano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Częstotliwość odświeżania na poziomie 400 HZ Czy mi się wydaje, czy aktualne matryce mają maksymalnie 200Hz..? 400Hz, 800-1600 to czysty marketingowy bełkot . Cytuj Link to post Share on other sites
ostry.77 207 Napisano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Ale peirwsze pytanie - czy potrzebujesz fajerwerkó typu 3D i super Smart TV? Samsunga polecam tylko i wyłącznie tym którzy ślinią się na Smart TV.Oprócz tego i może łądnego wyglądu nie ma w nich nic dobrego.matryce mają tak kiepskie że szkdoa gadać.Clouding jes masakryczny - zamaist się wziąśćza dobrą jakość wyświetlanego obrazu i dźwięku i to ciągną w ten Smart...który w biegiem czasu się nudzi i z niego się w ogóle nie korzysta - teraz sam krozystam raz na tydzień lub 2 i tyle... Chcesz dobry obraz weź coś Philipsa albo LG.Ewentualnie Sony. Co do ilości HZ - każdy telewizor w rozsądnej cenie do 5000zł - ma 100Hz - reszta jest podbijana sztucznie.Dlatego nie patrzmy czy ma 400Hz czy 800Hz.Być mozę obraz będzie lepszy ale nie aż tak żeby różnicę 400Hz ustosunkować np. w 800zł . Polecam - mam zeszłoroczny model tylko o wyższych parametrach i zowie się 42LM660s - ma pare bajerow wiecej jak WiFi wbudowane czy pilot Magic Remote. http://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/lg-32la620s.bhtml A co do doradcy Lg - co to za niekompetentna osoba się pod tym nickiem ukrywa?Poleca Pan/Pani sprzęt zeszłoroczny?Ciekawe ciekawe...w podanym zasięgu kupującego jest model tego roczny z przysłowiowym paluszkiem w 4 literkach. Ewentualnie Sony http://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/sony-kdl-32w656a.bhtml Chyba że zależy na Smart TV i pieknym plastikowo chińskim wyglądzie to bierz Samsunga...ale stanowczo odradzam...po tych opiniach które wyczytałem przez ostatni rok to rączki opadają.Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts