oskiro 2 Napisano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) W zeszłym tygodniu kupiłem sobie nowy komputer, zainstalowałem gry (wiedźmin 2, bf3, lol, isaac) i w każdej grze średnio co 2min ekran się minimalizuje jak gram na full screenie,a jak gram w oknie to muszę kliknąć w ten ekran by móc znów grać. Tak samo się dzieje jak przeglądam internet, nie wiem w czym może być problem. Z góry dzięki za pomoc //Po co piszesz powiększoną czcionką? Myślisz, że nikt nie zauważy Twojego posta? //Igorrodz. Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez Igorrodz Link to post Share on other sites
neoool 12 Napisano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Masz może siecówke na USB od Tp-Linka ? 1 Link to post Share on other sites
oskiro 2 Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 na usb nie ale od tp-linka Link to post Share on other sites
Rozwiązanie neoool 12 Napisano 12 Sierpnia 2013 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Jak WiFi i masz zainstalowane do niej nie tylko stery ale i oprogramowanie to je odinstaluj przez panel sterowania i zostaw same drivery 2 Link to post Share on other sites
oskiro 2 Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Ok, wielkie dzięki pograłem chwilkę w gry i ani razu ni zminimalizowała mi się gra, jeszcze raz dzięki Link to post Share on other sites
Recommended Posts