4r3k. 5 Napisano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Poleca ktoś jakieś naprawdę warte uwagi słuchawki do 100zł? Dokanałowe oczywiście ps. z góry sorry jeśli jakiś temat był niedawno Cytuj Link to post Share on other sites
Radekor 6 Napisano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 NuForce Ne-600x lub ponoc lepsze Brainwavz Alpha pierwszy model przez chwilę testowałem drugi tylko czytałem.Jednak nie mogę za wiele o nich powiedziec poza tym że jak na tą cene mają niezłe basy ale używałem 15 minut więc nie bierz tego do siebie za bardzo .W którymś z ostatnich cda był test słuchawek. Cytuj Link to post Share on other sites
4r3k. 5 Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Myślę nad tymi SoundMagic PL11 Cytuj Link to post Share on other sites
Ozored 176 Napisano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Widać że tą ładną zieloną strone przed założeniem tematu przeskrollowałeś . Te SoundMagic PL11 zbierają dobre opinie ale poczekaj aż się ktoś wypowie, chociaż nie wiem czy ekspert zajrzy to tematu o nazwie "Coś porządnego" Cytuj Link to post Share on other sites
4r3k. 5 Napisano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Podaj nazwy tych ekspertów to się ich zapytam. Cytuj Link to post Share on other sites
Ozored 176 Napisano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 http://forum.benchmark.pl/topic/81712-zestawienie-ekspert%C3%B3w-forum-benchmarkpl/ Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Użyj Wyszukiwarki Pamiętaj! Przed założeniem tematu użyj Wyszukiwarki na górze strony. Być może na nurtujące Cię pytanie ktoś już odpowiedział. Nie ma potrzeby przecież pytać o to samo. Zajrzyj też do podpiętych tematów. Znajdują się zawsze na górze każdego działu i zawierają w sobie mnóstwo informacji. Pomyśl nad tytułem Zacznij od odpowiedniej nazwy tematu: rozpocznij go od wielkiej litery, a w treści krótko opisz istotę problemu. Eksperci dużo częściej zaglądają do tematów o nazwie "Karta GTX560 wyświetla artefakty w trybie 3D", niż do "pomocy ! ! !". Informacje to podstawa Po co tracić masę czasu na dopisywanie w kolejnych postach informacji o twojej konfiguracji? Zawrzyj je w pierwszym poście. Dzięki temu zdecydowanie szybciej dojdzie się do odpowiedzi. Spytasz jakie informacje są ważne? Wszystkie! System operacyjny, konfiguracja komputera, wyświetlane błędy, opis zachowania się sprzętu, ostatnio instalowane aplikacje. Najważniejsza jest solidna diagnoza. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts