JaniszPL 1 Napisano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Witam wszystkich użytkowników forum mam następujące pytanie ponieważ chcę kupić laptopa do gier i mam na oku Lenovo IdeaPad Y580 natomiast nie wiem za bardzo jaka specyfikacja wystarczy do grania w gry typu Battlefield 3, Far Cry 3 w minimum 45 FPS.Dodam też że laptop będzie mi potrzebny do nagrywania materiałów na YouTube i ich obrabiania oczywiście. Najlepiej żeby był z systemem. Budżet to 3700zł Cytuj Link to post Share on other sites
PsPmarco 0 Napisano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Jeśli budżet to 3700 to oczywiste, że z i7 i dyskiem SSD ale muszę cie rozczarować... Grać da się nawet na średnich i wszystko płynnie ale z nagrywaniem to już inna sprawa. Wiem bo mam i próbowałem ale zniechęciły mnie tzw. "lagi" czy mikro przycięcia. Co do matryc to do gier wystarczy 1366X768 (Trochę więcej FPS niż na FHD). Jednak na 3700 to można by coś lepszego znaleźć lecz ja się tego nie podejmę (zbyt mała znajomość tematu) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts