AravaL 5 Napisano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Klawiatura najlepiej Mechaniczna z małymi odstępami pomiędzy klawiszami Cytuj Link to post Share on other sites
Filip17 15 Napisano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Czarna Wdowa od Razer'a Cytuj Link to post Share on other sites
Fikumikuz 14 Napisano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Ja zaproponuje tobie te dwie klawiatury : https://procpu.pl/produkt/roccat_isku,787 podświetlane klawisze ( 6 stopni nasycenia ) innowacyjna technologia EasyShift[+] prędkość pracy na poziomie 1000Hz możliwość programowania własnych makr. przycisk MACRO LIVE! pozwala w dowolnym momencie zaprogramować dowolne makro antypoślizgowy spód trwała i wygodna konstrukcja dodatkowe przyciski multimedialne doskonale wyprofilowana podstawka pod nadgarstek Sam mam zamiar kupić tą klawiaturę . Ewentualnie jak mi nie starczy to bym kupił tą . Na twoim miejscu po co masz placić 350 zł jak możesz mieć dobrą klawiaturę za 185 zł https://procpu.pl/produkt/razer_marauder,733 Dane techniczne:Wymiary: 400 x 182 x 32 mmTyp: PełnowymiarowaPrzyciski o dużym skokuProgramowalne klawiszeSystem oświetlania APMWtyk USBDługość przewodu: 2 m Polecam ci ten sklep . Jak zamawiasz w weekend podkładka steelseries za darmo bynajmniej ja dostałem . Cytuj Link to post Share on other sites
szahi 629 Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 JA ZAPROPONUJE LOGITECH G19 - MOZNA WYCHACZYC NA ALLEDROGO ZA 299 ZŁ Cytuj Link to post Share on other sites
mariuszznany 0 Napisano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 (edytowane) Zobacz sobie /ciach/czy za daleko klawisze? Reklama własnego serwisu bez zgody administracji. Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez sid vicious Cytuj Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Zobacz sobie 6G v2 TU jest zdecydowanie taniej. @mariuszznany Sugeruje abyś polecał produkty, nie sklep. Cytuj Link to post Share on other sites
swiezak018 3 Napisano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 cyborg v7 ale to kwestia gustu. klawiatuta jak dla mnie idealna. skok klawiszy chodź działam na niej od przeszło dnia dalej jest świetny dla moich palichów Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts