f0ndess 0 Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Cześć, mam zamiar kupićhttp://www.komputronik.pl/product/167944/Sprzet_komputerowy_/Podzespoly/Thermalright_HR_02_Macho_Black_White.html ale nie wiem czy się zmieści do obudowy silentiumpc m40. Posiadam ją i ma na bocznym panelu wypukłe wytłoczenie i to daje pare cm więc proszę o pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
wiktorr 2 Napisano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Nie pomieści co najwyżej zwykłe Macho nie BlackWhite. Cytuj Link to post Share on other sites
SKEEPER 16089 Napisano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 nie wiem czy się zmieści do obudowy silentiumpc m40. Tak i nie . Przeczytaj sobie ten temat (bardzo krótki a treściwy), w którym jest wymienionych kilka szczegółów, mogących stworzyć problem z zamknięciem boku obudowy po zamontowaniu HR-02 Macho Black White. Cytuj Link to post Share on other sites
wojciechpiwo 4895 Napisano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 aczkolwiek moja buda Brutus 430 tez nie jest kompatybilna a macho bw weszło zamkła się na styk bez jakiś większych oporów Cytuj Link to post Share on other sites
Gość t.luk Napisano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 @ UP Lol Zapodaj jakieś fotki bo nie wierzę Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts