BuryZenek 351 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Play obecnie miażdży konkurencję i wg mnie nawet nie ma co się zastanawiać w ofercie prepaid , tylko brać play. Nie dziwię się, że konkurencja jeśli chodzi o kartę to ledwo "zipie". Ja sam mam play bardzo długo i jestem mega zadowolony. Nie wspominając o takich ofertach, że za 40zł masz 50zł doładowanie, np tu: http://allegro.pl/doladowanie-play-50-przedluza-opis-i5066409984.html Cytuj Link to post Share on other sites
Kornela95 3018 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Też mam Play aktywacja na rok. Cytuj Link to post Share on other sites
rysiooo 425 Napisano 6 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Jeśli chodzi o kartę, to zdecydowanie play. Jeśli w grę wchodzi abonament - Orange. Oferta bez telefonu z all inculsive - NJU Mobile. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts