miszczu0097 5 Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Witam! Czy opłaca się kupować głośniki z tej aukcji, czy za taką cenę można kupić coś lepszego? Głównie zależy mi na mocnych bassach i przestrzenności. Dodam że głośniki będą współpracowały ze zintegrowaną kartą dźwiękową w płycie głównej GA-H61M-S2-B3. Cytuj Link to post Share on other sites
Robcio5551 43 Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Ja te same głośniki kupiłem za 189zł w Carrefourze Ale już po promocji Cytuj Link to post Share on other sites
Damian1998 12 Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 mam je , basy dobre choć bez porównania do moich słuchawek , ale coż tanie te głośniki ale jakoś grają . Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 @miszczu0097 Sprzedam Ci taki komplet za 130zł plus KW. Posiadają ślady użytkowania, bo kilka przeprowadzek już przeszły ale grają w porządku. Frontowa satelita ma ułamaną podstawkę reszta jest okej. Mogę Ci dać gwarancję rozruchową jak chcesz. Są w 100% sprawne jeżeli chodzi o granie. Leżą w szafie bo wymieniłem na lepszy model. Mam jeszcze Creative T3130 do oddania. Cytuj Link to post Share on other sites
deadlyblonde 29 Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Na Twoim miejscu uważałbym na ten model. Wiele ludzi narzeka na tzw. ruskie radio, Faktycznie to prawda, bo u bratowej, która ma taki sam model też odbiera, dość irytujące. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Haha no było coś na rzeczy ale nigdy się nie spotkałem z tym u siebie. Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 czy opłaca się kupować to zależy od twoich preferencji. Ja sam posiadam X-530 i jakiegoś dobrej przestrzenni w nich nie słyszę, bas jest, ale nie jest jakiś wybitny jak na dany segment. Same głośniki nie są złe jak na 5.1, ale osobiście drugi raz bym ich nie kupił, raczej skierował w jakieś 2.1 np. mircolab fc330 Co do ruskiego/ukraińskiego radia to wiele lat temu było mocno uciążliwe teraz coś ustało. Cytuj Link to post Share on other sites
Damian1998 12 Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 @up jest coraz rzadsze ale nie ustało Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Z podanej aukcji nie opłaca się kupować. To sprzęt z niemieckiego szrotu. Tak jak większość ze sprzedawanego towaru przez tego allegrowicza. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts