mleko123 0 Napisano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) Jak pewnie wiecie w sklepie "esc.pl" jest obniżka cen na kartę graficzną GTX 660ti. Jeszcze do niedawna był dostępny Zotac, jednak prawdopodobnie się wyprzedał. Są jeszcze dostępne Palit i Gainward za 749 oraz MSI za 769. Mój budżet wynosi ok. 700 złotych i początkowo byłem zdecydowany na MSI GeForce GTX 660 TwinFroz III. Jednakowoż, w obliczu takiej przeceny jestem wstanie trochę dopłacić. Pomocy! P.S. Czy może ewentualnie zaczekać na promocję w agito.pl czy morele.net itp. ? Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez mleko123 Link to post Share on other sites
86Makler86 55 Napisano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) Wszystko gorące suszarki - ja bym brał palita //e Nie prowadzaj w błąd, argumentuj swoje wypowiedzi Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez dodo24x Link to post Share on other sites
mleko123 0 Napisano 5 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Na szczęście zostało ich trochę dodanych na Allegro, więc myślę że nie pójdą tak szybko jak ten Zotac na esc.pl. Link to post Share on other sites
Marcin.mag 34 Napisano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) Palit standartowo plombuje karty , chyba że coś się zmieniło , więc jeśli chciałbyś kiedyś zmieniać pastę na rdzeniu to będzie to niemożliwe bez jej zerwania , Gainward to referent więc będzie troche gorący , Msi TF III to zależy jaki egzemplarz Ci się trafi , ostatnio z jakością u nich bywa różnie , a poza tym twin froz wcale nie jest taki cichy jak piszą w recenzjach (chyba że w idle ). Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez Marcin.mag Link to post Share on other sites
dodo 20732 Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Użyj wyszukiwarki, tematów było multum. Link to post Share on other sites
Recommended Posts