Centik 150 Napisano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 To fajnie że doszedłeś ładu z tymi dyskami. Jak będziesz wiedział co to dokładnie było to napisz Napisz też jak Ci śmiga komp na tym SSD podpiętym na SATA III czy dużo szybszy i jakie transfery (program HD tune) i czy polecasz przejście na SSD czy lepiej dalej siedzieć na talerzowcach. Tak pytam bo mam i5 750 i płytkę P55 niestety SATA II i zastanawiam się nad SSD a może raid 0 SSD sam nie wiem. Cytuj Link to post Share on other sites
jarnuszkiewiczm 1096 Napisano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Twój zasilacz Take me to hell, to aż strach Cytuj Link to post Share on other sites
Centik 150 Napisano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 On miał zasilacz Take Me ale zmienił na Thermaltake Smart Se 530W 80+ Bronze. Jarnuszkiewiczm niedoczytałeś Cytuj Link to post Share on other sites
mr.hmt85 0 Napisano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Witam po krotkiej przerwie.... dokupiłem coś takiego, używane: AMD Phenom II Black-Edition X4 955 OC 4.0 Asus M4A89GTD PRO GOODRAM DDR3 1333MHz 2 x 2GB teraz myśle że na jakiś czas mam spokuj ze sprzetem, na CS GO styka dzieki wszystkim za pomoc i myśle że temat do zamknięcia pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts