maxishine 78 Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam! Jestem zainteresowany kupnem tych słuchawek. Czy ktoś może wyrazić opinię na ich temat ? Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez maxishine Cytuj Link to post Share on other sites
spider_1987 5488 Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Z tego co wiem są jednymi z częściej polecanych w swojej klasie, sądzę że się nie zawiedziesz. Zerknij też TUTAJ 1 Cytuj Link to post Share on other sites
almosixpl 1 Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Jeszcze nie spotkałem się ze złą opinią podobno są superlux jak sama nazwa wskazuje. Cytuj Link to post Share on other sites
miurion 3 Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Jestem posiadaczem tych słuchawek już prawie 3 miesiące i złego słowa nie moge o nich powiedzieć. Dźwięk jest bardzo dobry. Jakosc wykonania jest jest wystarczajaca, mimo ciągłego używania nie ma jeszcze na nich jego śladów. Podsumowując - moge Ci je polecić zachowując czyste sumienie. Gdybyś miał jakieś pytanie to pisz. Cytuj Link to post Share on other sites
Lukkas 172 Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) Jako że jestem posiadaczem tych słuchawek mogę potwierdzić że do 100 zł ciężko znaleźć coś lepszego. W połączeniu z kartą dźwiękową nieco lepszą od "integry" pokazują pełnię swoich możliwości. Jeżeli chodzi o odsłuch muzyki zalecam używanie plików mp3 o wysokiej jakości a jeszcze lepiej takich w formie "bezstratnej". Wykonanie dla niektórych może być dość skromne ale nie o to tu chodzi - słuchawki mają dobrze grać i to właśnie robią. Początkowo można odczuwać pewien dyskomfort związany z byt ciasnym przyleganiem muszli ale znika on po dość krótkim czasie. Na koniec jedna uwaga - słuchawki występują też wersjach B i F. Osobiście posiadam te pierwsze czyli "balanced" ale ciężko mi się odnieść do innych wersji. Podsumowując szczerze polecam zakup tych słuchawek - na pewno się nie rozczarujesz. Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez Lukkas 1 Cytuj Link to post Share on other sites
pawel222251 14 Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Akurat ciasne przyleganie muszli do ucha to nie problem, wystarczy zrobić skarpetkowy mod. Sam takowy zrobiłem i okazał się zbawieniem dla uszu Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Między czerwonymi (681) a szarymi (681B) jest znaczna różnica jeżeli chodzi o niskie tony. Ponad 10dB mniej mają zbalansowane. To słychać i to bardzo. Mam obie pary i mogę bez problemu porównywać. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts