Fixxer 19 Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Elo mam problem z gta 4 zainstalowałem świeże gta (mam oryginał) włączam na 1.0 próbuje sie zalogować na gfwl to wywala błąd że może nie być połączenia z internetem wyłączyłem zapore i dlaej to samo pomyślałem że może patch coś zmieni zaisntalowałem patch nie było opcji play bo pisało że nie dostępne wziąłem play offline to sie wgl gra nie włączyła na cracku razora działa ale co mi z tego że mam oryginała jak nie bede mógł grać online przeinstalowałem z powrotem na 1.0 i próbuje jakoś rozwiązać ten problem na czacie online xlive dali mi tylko nr tel ale nie będe dzwonił z komórki bo z stacjonarnego za darmo a z komórki nie.. Link to post Share on other sites
silentpa100r 69 Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Ja mam problem ze rockstar przyjmuje cd key normalnie ale gfwl wywala info ze uprawnienia klucza zostaly przekroczone i uj;] mam oryginal ale dzieki microshitowi w multi grac juz nie moge. Niech sie w du*e pocaluja;] Link to post Share on other sites
Terrorek 10 Napisano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 GFWL jest jesze wiekszym shitem niz origin Link to post Share on other sites
Fixxer 19 Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 (edytowane) Ale każdym o tym wie to nie nabijajcie postów xd,ja i tak wole steama choć z nim tez nie mało problemów jak ktoś ma rozwiązanie to pisac nie format nie zadziała bo robiony wczoraj ; ) Edytowane 3 Sierpnia 2013 przez Fixxer Link to post Share on other sites
Recommended Posts