Gi-zas 0 Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Witam. Mam teraz taki mały problem gdyż skończyła mi się umowa z obecnym operatorem na internet (TP.SA) i raczej nie zamierzam już tam nigdy więcej powrócić. Potrzebuję jakiegoś konkretnego dostawcy. I takie pytanie od kogo teraz jest najlepiej brać internet? Cytuj Link to post Share on other sites
WaxYL 27 Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Wypadałoby napisać gdzie mieszkasz:) Jestem ślepy... do skasowania. Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez WaxYL Cytuj Link to post Share on other sites
Deomortis 72 Napisano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Każdy ma jakieś tam przejścia ze swoim dostawcą. Nie ma jednego co by nikomu nie popsuł humoru. Zacząłbym od UPC http://www.upc.pl/internet/sprawdz_dostepnosc_upc/. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts