Toxic11 6 Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Witam kupiłem jakiś czas temu odbiornik do pada z tej aukcji - http://allegro.pl/show_item.php?item=3368891590. Podłączyłem odbiorniki do komputera zainstalowałem sterowniki z płyty lecz odbiornik nie daje znaku działania. Ta lampeczka na odbiorniku ani na chwilę się nie zaświeciła. Sprzedawca nie robił problemów z wymianą i przysłał mi inny odbiornik. Niestety dalej jest to samo. W menadżerze urządzeń nie widać go nawet w "innych urządzeniach" Instalowałem także sterowniki ze strony microsoftu i dalej to samo. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł to piszcie Cytuj Link to post Share on other sites
silentpa100r 69 Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 (edytowane) 1 pomysl - moze to czajnis szit ktory nie ma prawa dzialac bo pod obudowa nic nie ma poza olowianym obciazeniem 2 pomysl - jezeli PC nawet nie reaguje na podlaczanie to mozliwe ze i 2 sztuka jest uszkodzona(malo prawdopodobne ale nie niemozliwe) Edytowane 31 Lipca 2013 przez silentpa100r Cytuj Link to post Share on other sites
Czaszka 49 Napisano 31 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Jak nie świeci to jest kaput. Aż dziwne bo na aukcji wygląda na oryginalny, sprawdzałeś na innym komputerze? Cytuj Link to post Share on other sites
Toxic11 6 Napisano 31 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Sprawdzałem. Dziwne bo sprzedawca nie robił żadnych problemów z wymianą. Czytałem na innym forum, że już takie problemy się zdarzały. No nic radzę wam omijać tego allegrowicza Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts