DomiHD 0 Napisano 14 Marca 2010 Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Witam jak uruchomic ta płyte z pełnym gabarytem bez obudowy? Gdyż przez 3 dni nie bede mial obudowy bo jutro wysylam sprzedana ktora mam obecnie i chcialbym sie dowiedziec jak wlaczac komputer bez obudowy sa jakies sposoby? Komputer koniecznie musi działac u mnie prawie cały dzien, ( MATURA...) Cytuj Link to post Share on other sites
lewas 0 Napisano 14 Marca 2010 Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 zewżyj ze spobą pręciki które odpwiadają włącznikowi powinny być podpisane power sw naprzykład śrubokrętem Cytuj Link to post Share on other sites
DomiHD 0 Napisano 14 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 a jakis schemat tego jest? a nic sie nie spali ani nic? Cytuj Link to post Share on other sites
lewas 0 Napisano 14 Marca 2010 Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 niechce mi sie szukać papierów od płyty bo gdzieś tam to było i jak stykniesz dobrze to nic sie niespali Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 14 Marca 2010 Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Zewrzyj 2 piny z czerwonym malunkiem na dole (w prawym dolnym rogu płyty) Cytuj Link to post Share on other sites
DomiHD 0 Napisano 14 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 dzieki za pomoc;) tak na marginesie oddam klucz do KIS 2010 na 3 miechy Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts